2777
2789
نه چند سال یکبار معیار آموزش و پرورش تغییر میکنه اینو همون سال که پسرمو بردم بهم گفتن دقیقا گفتن سا ...

بستگی به کشور داره تو ایرا بخاطر فقیر شدن روز به روز مردم ومهاجرت نخبه ها میانگین پایین تر میاد ولی تو سطح جهانی تغییر خاصی نمیکنه همون صد میانگینه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی به کشور داره تو ایرا بخاطر فقیر شدن روز به روز مردم ومهاجرت نخبه ها میانگین پایین تر میاد ولی ...

اتفاقا یادمه اون موقع بالاتر رفته بود چقدر نگاهت به کشورت زشته متنفرم از کسایی که هر چیزی رو ربط میدن به فقر و پایین‌تر بودن هوش و.... ایرانی    اونوقت تمام دنیا ایرانی ها رو فقط به خاطر هوش و درستکاریشون تو هوا میزنن    

اتفاقا یادمه اون موقع بالاتر رفته بود چقدر نگاهت به کشورت زشته متنفرم از کسایی که هر چیزی رو ربط مید ...

والا من شغلم همینه واقعیتم همینه کسی هم تو هوا مارو نمیزنه باید برای گرفتن بورسیه کلی دوندگی کنیم ویزا هم اکثر کشورا به زور میدن با چند با ریجگتی .فرار نخبه هاباعث میشه جمعیت از هوش بالا کم کم خالی بشه فقرم باعث سوء تغدیه وکم شدن هوش میشه میانگین هوشم هر سال پایین تر میاد  حالا شما میخوای با حرف الکی هندونه بغل مردم بزارید واقعیتو تغییر نمیده