ما زندگی خیلی خوب وعاشقانه ای داشتیم اما ازبس زن هرزه و دختر هول وخراب زیاد شده وکرم میریزن وعشوه میان واسه مردا خودشون پیش قدم میشن پیام میدن پیشنهاد میدن به مردا خوشبختیمو زندگیمو آرزوهامو ازم گرفتن.خدا لعنتشون کنه و امیدوارم عاشق بشن و یکی همینجوری عشقشونو ازشون بگیره و تا اخرعمر بسوزن واقعا اینا شیطانن خدا جوابشونو بده فقط.خواستم بهتون هشدار بدم که نزارین تا جایی که میشه شوهراتون تو اسنپ کارکنه.من بعدازچندسال جنگ ودعوا به زور شوهرمو ازاین شغل کثافت کشیدم بیرون ولی دیگه چه فایده بعدازاینکه چندین بار بهم خیانت کرد منم سرد شدم و تصمیم به جدایی دارم حالا دیگه برام مهم نیس دوباره بره اسنپ کار کنه یانه چون من تودلم تصمیمو گرفتم و یه روز حتما جدا میشم
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره