2777
2789
عنوان

کسی تا حالا برای کودک آزاری به اورژانس اجتماعی زنگ زده

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 53 پست
تو اصن بچتو دعوا نمیکنی اگ اشتباه کنه

اشتباه یعنی چی؟

بچه ها یا دارن کنجکاوی و تجربه میکنن یا یکسری نیازها دارن مثل نیاز به قدرت نیاز به دیده شدن نیاز به سرگرم شدن

وقتی نیازها به موقع رفع بشه کمتر با بچه ها درگیر میشیم

بعدم بعضی کارهای منفی در صورت بی توجهی بهتر جواب میده تا ۱۰۰ بار دعوا

در ثانی آدم با بچه دعوا میکنه هم آروم و متناسب سن کودک باید باشه

این همسایه ما یجوری داد و فریاد و جیغ میکنه که من که یه آدم بزرگسالم میترسم چه برسه به یه بچه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوست عزیز شما دایه دلسوز تر از مادر نشو .....نامادریش ک نیس مادرشه حتما دلیل داره برای دعوا کردنش ...

دعوا کردن داریم تا دعوا کردن

دیگه کتک رو نمیشه با این حرفا توجیه کرد

البته اگه کتکش بزنه

و اینکه تنها راه تربیتی دعوا نیست اینکه مدام یه بچه دعوا بشه مشخصه راه حل درستی نیست و ممکنه از لحاظ روانی آسیب ببینه مثلا عزت نفسش له بشه اعتماد به نفس بیاد پایین

اینکه صرفا یکی مادره و بد بچه‌اش رو نمیخواد به این معنا نیست که همه‌ی کارهاش درست باشه گاهی از رو ناآگاهی والدین بچه آسیب میبینه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

اون بچه روح و روانش بهم می‌ریزه اتفاقا اسی بهترین کارو می‌کنه تماس بگیر و تاکید کن چیزی نگه کی گفته و کس گفته صرفاً چون مادر هست و بچه رو ب دنیا آورده حق داره بچه رو اذیت کنه و سر بچه داد بزنه ؟؟ 

دوست عزیز شما دایه دلسوز تر از مادر نشو .....نامادریش ک نیس مادرشه حتما دلیل داره برای دعوا کردنش ...

بعضی از مادر ها واقعا صلاحیت مادری رو ندارن بچه ی صابون تو خونه می‌ریزه ی جیش تو خونه می‌کنه جوری بچه رو کتک میزنم ک بچه از ترس و گریه کبود میشه اسمش روشه بچه و بچه فضولی داره بی ادبی داره کار بد داره بچه اگر کار اشتباهی هم کرد تو سن رشد و کنجکاوی هستش باید از مشاور کمک گرفت ن اینکه عربده بزنی سرش

من یک مورد دیدم برای کودک آزاری که بچشو کتک می‌زده بعد اومدن بچه هاشو بردن گفته بودن همسایه روبروییتون اطلاع داده

بچه ها هنوز بهزیستی هستن چون پدر معتاد بود هرچقدر می‌ره دادگاه بهش بچه رو نمی‌دن یک بچه شو که به سرپرستی گرفتن بردن 

بنده خدا خیلی گناه داره درسته اعتیاد داره اما بازم پدر مادرم دیگ حس دارن به فرزندشون 

نکن اینکار چون واقعا خانواده رو اذیت میکنن و از لحاظ روحی روانی به بچه هام آسیب میرسه همه بچه ها دعوا میشن کتک هم میخورم ولی درد جدایی از پدر مادر حتی برای یک ساعت هم سخته استرس میگیره 

مگه ما بچه بودیم کتک نمیخوردیم خب چیشد بزرگ شدیم دیگ 

شماهم تو زندگی طرف نیستی بدون چه مشکلی دارن اگ اعتیاد دارن یا خلافکاران یا اگ ۲۴ ساعتها صدا دعوا میاد زنگ بزنین وگرنه آه بچه و پدر مادرش دنبالتون میمونه

من یک مورد دیدم برای کودک آزاری که بچشو کتک می‌زده بعد اومدن بچه هاشو بردن گفته بودن همسایه روبروییت ...

اتفاقا شهروند مسئول بودن اینه که احساس مسئولیت کنیم و زنگ بزنیم اما راستش مطمئن نیستم که کتک هم میزنه یا نه 

و خوب فول تایم هم صداشون نمیاد

در ضمن نگران نباش به این راحتی بچه رو نمیگیرن چون اولا تو قانون ما پدر خیلی حق گسترده ای داره و دوما هزینه های نگهداری بچه ها رو ندارن