2777
2789
عنوان

جای من بودید بین مهریه و بچه کدوم انتخاب میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 6793 بازدید | 365 پست
امروز با پسرم صحبت میکردیمخیلی نگرانهمن دلشو گرم کردم کنارش تا اخر هستمخوش حال شد کلی

خیلی خوشحال شدن خدا کمکت کنه پسرت رو تا آخر برای خودت نگه دار در آینده خواهی دید که هیچ چیز جای خالی بچه ت رو برات پر نمی کنه حتی اگر پولدار بشی حتی اگه ازدواج مجدد کنی و دوباره بچه دار بشی اگه پسرت رو نداشته باشی همیشه یه حفره خالی توی روحت حس می کنی مضاف بر اینکه اگر سرنوشتش بد بشه و یا کینه و نفرتی که بهش تزریق می کنن روانش رو خراب کنه هیچ جوری جبران نمی شه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوشحال شدن خدا کمکت کنه پسرت رو تا آخر برای خودت نگه دار در آینده خواهی دید که هیچ چیز جای خالی ...

ممنون عزیزم

هر روز خداروشکر میکنم چشما که باز میکنم صورت معصومشو میبینم

ان شا الله بتونم از پسش بربیام

ممنون عزیزمهر روز خداروشکر میکنم چشما که باز میکنم صورت معصومشو میبینمان شا الله بتونم از پسش بربیام

انشاالله. به خدا توکل کن خودش همه چیز رو درست می کنه.خیلیا با دست خالی بچه شون رو بزرگ کردن به همه جا هم رسوندن.شما که خدا رو شکر شرایط اولیه مالی رو داری. شاغلی و از پس خودت بر میای.بقیه شم خدا روزی رسونه.

انشاالله. به خدا توکل کن خودش همه چیز رو درست می کنه.خیلیا با دست خالی بچه شون رو بزرگ کردن به همه ج ...

امیدم به خداست 

برام دعا کن عزیزم زندگی برای زنو مردی که باهم کار میکنن هم سخته چه برسه به منی جز خدا کسیو ندارم

امیدم به خداست برام دعا کن عزیزم زندگی برای زنو مردی که باهم کار میکنن هم سخته چه برسه به منی جز خدا ...

چشم عزیزم. ولی راستی اگر مهریه رو بخشیدی سعی کن حتما نفقه بچه رو از شوهرت بگیری. هر چند کم ولی بالاخره کمکه

مهریه  رو بگیر

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

من باشم صد در صد بچمو انتخاب میکنم

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...🌱👼🏻♡خدا با تمام وجودم دلم میخواد مامان بشم😔خدایا خودت دیدی چقد شکستم چقد نابود شدم💔😭کی میخوای جاشو سبز کنی؟؟؟؟؟خدایا توروخدااااااااااا🥺😩میشه برام دعا کنید مامان بشم؟🥺

نمیدونممیترسم بچه دست اونا بزرگ شهاز طرفی مهر و عاطفه مادریم نمیزاره درست تصمیم بگیرم

همه چی رو به اسم بقیه زده مهریه رو هم حکم اعسار میگیره  تقسیط میکنن سالی یه سکه میدن بهت به دردت میخوره؟

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

من جدا شدم ولی مادر نشدم شاید نظری که الان میدم با وقتی که مادر بشم، یکی نباشه 

ولی الان میگم مهریه به چندین دلیل؛ می‌دونم جدایی از بچه خیلی سخته ولی مسئولیت نگهداری بچه برا زن تنها زیادی سنگینه، کمر آدم خم میشه مخصوصا وقتی اوضاع مالیت خیلی روبراه نباشه. از طرف دیگه فرصت های ازدواج مجدد رو از دست میدی. میتونی الان مهریه بگیری یه خونه نقلی بخری، سرکار بری خودتو جم و جور کنی. پسرت هم که بزرگ بشه مطمئن باش خودش میاد سمتت ، بهت سر میزنه

بی حکمت نیست تو دین ما حضانت با پدره هرچند احساس اینو قبول نمیکنه ولی خیلی منطقیه

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
همه چی رو به اسم بقیه زده مهریه رو هم حکم اعسار میگیره تقسیط میکنن سالی یه سکه میدن بهت به دردت میخ ...

پروندخ اموالش دادگستری هست

یکسال نشده بود به نام خانوادش کرد

معاملشون صنمی نداشت 

میتونم تو دادگاه حقمو بگیرم 

ولی طول میکشه

البته اگه بتونی بگیری خوبه . من جدا شدم ۳۰۰ سکه مهریه ام بود همرو بخشیدم‌ 

داشت نتونستم ثابت کنم همرو زده بود به نام باباش

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده