2777
2789
عنوان

جای من بودید بین مهریه و بچه کدوم انتخاب میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 6822 بازدید | 365 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی مهمه که بچت پسره یا دختر و اینکه چند سالشه 

تا جایی که می‌دونم دختر از 9به بعد می‌تونه بیاد پیش مادر 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

چقدرررررر دلاتون سنگه!!!! چجوری یه عده می‌گن‌بچه دست و‌‌پاگیره! چتونه واقعا حیوون هم از بچه اش نمی‌گذره مگه خودش‌خواسته‌به دنیا بیاد؟ من تو بدترین شرایط هم باشم قطعا از بچه ام‌نمی‌گذرم کاش واقعا خدا به یه عده بچه نده چون‌واقعا لایقش نیستین

راستی نفقه هم اجباره نمیتونه که نده ولی مبلغ کمیه 

شما به فکر یه شغل باش 

اون 50تا سکه رو با این بازار خراب وضعیت سکه نمیتونه بده اقساطی میده که نمیتونی زیاد باهاش کاری کنی خرج میشه 

بیشتر فکر کن 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
چقدرررررر دلاتون سنگه!!!! چجوری یه عده می‌گن‌بچه دست و‌‌پاگیره! چتونه واقعا حیوون هم از بچه اش نمی‌گ ...

منم تعجب کردم تازه ی عده هم مادر هستن😐

وفاداری یه هدیه گرون قیمته اونو از آدمای ارزون قیمت انتظار نداشته باش🫀👑

من جدا شدم ولی مادر نشدم شاید نظری که الان میدم با وقتی که مادر بشم، یکی نباشه ولی الان میگم مهریه ب ...

نمیتونم وجدانمو راضی کنم

بچه مو بسپارم به مردی که تربیت و اینده بچه براش قد یه عدس ارزش نداره

منم مسئول هستم 

وقتی اون وضیفشو انجام نمیده منم بیخیال باشم

من مجردمرو اصلا مسیحیم قوانیمون فرق داره ولی اگر بودم جات قطعا مهریه

قوانینتون چطوره 

کنجکاو شدم بدونم 

اگر میشه ی خلاصه راجبش بگید

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
معلومه که مهریه بچه فقط دست و پا گیر میشه و نفقه ای که نخواهد داد

تو که فهمی از مادر بودن نداری بهتره نظر ندی !

فک کن بگی خسته میشه بچه رو میاره میده. اگ خسته نشد یا از روی لجش کوتاه نیوند و بهت ندادش چی. بزرگ بشه بیاد؟ اگ تا اون موقع ازت انقد بد گفت ک بچت بگ نمیخامت چی. پول لاد هواس درسته مهمه ولی ن انقدی ک بخاطرش از بچت بگذری

السلام علیک یااباصالح المهدی ادرکنی
پروندخ اموالش دادگستری هستیکسال نشده بود به نام خانوادش کردمعاملشون صنمی نداشت میتونم تو دادگاه حقمو ...

می‌دونی که یه خونه داشته باشه میتونه نگه داره ماشینم اسنپ ثبت نام کنه بگه درامدم کمه باهاش کار میکنم نمیتونن توقیف کنن کلا راه فرار زیاده واسه ندادن اموال

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

به نظرم تا اخرش برو یعنی تا یه قدمی گرفتن مهریه که مطمعن میشه باید همشو بده اونوقت معامله کن بچه رو بگیر با یک سوم مهریه 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏