2777
2789
عنوان

جای من بودید بین مهریه و بچه کدوم انتخاب میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 6809 بازدید | 365 پست
میدونم سخته ولی قطعا بچتون با شما آرامش فکری داره و شاید تنها دقدغش این باشه که چرا پدرش کنارش نیست ...

چشم عزیزم

من تلاشم میکنم پناه بر خدا

دیگه ترید از دلم بیرون میکنم از الا به بعد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی به من جواب بده، مگه اینطوری نیست حضانت تا ۷ سالگی با مادر باشه، بعدشم خود بچه انتخاب میکنه؟ اینطوری نیست؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
یکی به من جواب بده، مگه اینطوری نیست حضانت تا ۷ سالگی با مادر باشه، بعدشم خود بچه انتخاب میکنه؟ اینط ...

نه عزیزم پسر تا ۱۵ سال با پدره و دختر تا ۹ سال

بعد اجازه انتخاب دارن

هیچ راهی نیست هر دو رو بگیرم

کارم شده گریه

نمیدونم برای زندگی قبلم سوگواری کنم یا شرایط الانم

بچه با اسباب بازی نخریدن یا کلاس نرفتن عقده ای نمی شه، ولی با مادر نداشتن چرا. و بدتر از همه این که اونا ذهن بچه رو علیه تو شستشو می دن و این نفرتی که ازت پیدا می کنه، کل زندگیش رو تحت تاثیر قرار می ده.می شه یه آدم افسرده و عقده ای

اونا این چیزا سرشون نمیشه بچه بی تابی کنه به کتفشون هم نیستبیشتر باید عقده ایی بشه پسرم

سلام ببخشید میشه لطفا بگی از جلسه اول دادگاه چقد طول میکشه ک حکم مهریه بدن؟منم چند وقت دیگه جلسه اولمه اصلا نمیدونم چیا باید بگم ...بعدش ک حکم بدن تا چقد وقت داری اجراش بزاری میشه لطفا راهنماییم کنی ؟

سلام ببخشید میشه لطفا بگی از جلسه اول دادگاه چقد طول میکشه ک حکم مهریه بدن؟منم چند وقت دیگه جلسه اول ...

سلام گلم ما یه جلسه رفتیم برای حکم درست بودن این مقدار بدهی

یه جلسه هم اون اقا مدارک اورده بود برای این که من مثلا بخشیدم و اینا

الا تو تجدید نظره اما حکم قطعی به نفع منه و بعدش میره قسمت اجرا

تو دادگاه بدون سند صحبت نکن اصلا تمام مدارکت همراه باشه و اصلا بحث نکن 

فقط صرف داشتن مدارک و بلد بودن قوانین بهت کمک میکنه

مهریه یکی از محکمترین سند های بدهی هست 

چندتا هست مهرتون؟

بچه با اسباب بازی نخریدن یا کلاس نرفتن عقده ای نمی شه، ولی با مادر نداشتن چرا. و بدتر از همه این که ...

امروز با پسرم صحبت میکردیم

خیلی نگرانه

من دلشو گرم کردم کنارش تا اخر هستم

خوش حال شد کلی

نه عزیزم پسر تا ۱۵ سال با پدره و دختر تا ۹ سالبعد اجازه انتخاب دارنهیچ راهی نیست هر دو رو بگیرمکارم ...

ای بابا، خیلی ناراحت شدم، کاش حداقل بشه نفقه خوب گرفت ازش.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.