2777
2789
عنوان

حس شیشمم قویه هر سوالی داری بپرس

| مشاهده متن کامل بحث + 2267 بازدید | 403 پست
انشاالله ک ب سلامت برمیگرده. از خدا بخواه و باهاش هنگام اذان صبح حرف بزن رو ب اسمون

❤️😔

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
رگای قلبش بسته اس باید عمل بشه ریسکش خیلی بالاعه رگ گردنش هم بسته اس میخوان فنر بزنن سنش بالاست ده ر ...

چندسالشون هست خدا سلامتی بده انشالله

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سنی نداره بنده خدا پدرشوهر من 85سالش عین پسر بیست ساله هست

بابام از جوونی سیگار میکشه ریه اش هم داغونه نگرانم خیلی شبا خواب ندارم

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
بهتره بچه هات پیش خودت باشن. ممکنه ازدواج کنن ولی طلاق میگیرن

عزیزم شوهرموخواهرش تاوان نمیدن زندگی منونابودکردن ؟؟؟  

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
بابام از جوونی سیگار میکشه ریه اش هم داغونه نگرانم خیلی شبا خواب ندارم

اینم میکشه. والا بعضی ها سفت هستن شانس دارن. خوب میشه سه مرتبه سوره حشر بخون فوت کن بهش

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
اینم میکشه. والا بعضی ها سفت هستن شانس دارن. خوب میشه سه مرتبه سوره حشر بخون فوت کن بهش

مرسی عزیزم باشه❤️

برا من برعکس درومد حست 😅

دقیقامنم شوهرم خیانت میکردبرعکس گفتن فکرکنم حسش میاولی نمیتونن بگن کدوم سمته

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
خوب میشه با انرژی ها و دعا هاتون

عزیز دلم خدا خیرتون بده حالم خوب نیس بهم بگو ک 

کار استخدام منو برادرم کی جور؟ یعنی زمانش کی هست؟

و اینکه وامم چی کی جوره ک برادرم ماشینش عوض کنه؟

حس پارتنرم چیه نسبت بهم و ازدواج داریم؟

بله و اگر فوت کنن این روزها یاد آور شما میشه و دچار افسردگی میشین.بهتره باهاش مدارا کنین.عمر دست خدا ...

فهمیدم ..

بعد اول گفتی سر یه چیزی باهاتون لج افتاده، سر چی؟؟ ما حتی خودمونم نمیدونم سر چیه حتی خودشم نمیگه