2777
2789

دقیقا از دو هفته قبل امتحانات تا اتمام امتحانات دوست دارم با یکی ازدواج کنم که هم با شاغل شدن مخالف باشه هم اجازه ادامه تحصیل بهم نده😂

و من فقط بشینم خونه بچه هامونو بزرگ کنم و بگم چشم آقا هرچی شما بگی😂

(البته بعد امتحانات برای ادامه تحصیل تا مقطع دکترای هدف گذاری میکنم🙈😁)

خب واقعا هم چه کاریه این موقع شب بجای دیدن سریال بشینم اینو بخونم که فروید و یونگ و ادلر چی گفتن💔😩

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

موقع امتحانات همینکه اسممو فراموش نکنم کار بزرگی کردم دیگه وقت اونارو ندارم/

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره،داشتن یار مازنی اینجوری که میزنین تو دل طبیعت باهم میخونین هنوزززززززز رویای تِرِه دارمِه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موقع امتحانات همینکه اسممو فراموش نکنم کار بزرگی کردم دیگه وقت اونارو ندارم/

نه من بیشتر از درس به یه ازدواج که اساسا مردسالارانه باشه و مخالف با فعالیت های تحصیلی و شغلی زن فکر میکنم😂😂😂

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
خوشحالم مدرسم تموم شد😂اصلا حال درس خوندن ندارم

برو تاپیک یکی مونده به آخرمو بخون

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

من موقع امتحانا فاز معنوی و توسعه فردی میگیرم 🤣🤣

کتاب بخونم فیلم ببینم ورزش کنم زود بخوابم 🤣💔

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

من هیچ وقت این حسو نداشتم

اتفاقا هر وقت درگیر درس بشم مثلا امتحان باشه و اینا اصلا حالم از شوهر و فکر کردن بهش بهم میخوره

شاید من فرق دارم:"/

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

با این که درس به باد فنام داده ولی وحشت دارم از ازدواج و خونه داری و شاغل نبودن

حق حق حق حقققققق

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚