2777
2789
عنوان

عاشق یه مرد متاهل شدم حس شیشمی هاااا بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 71 پست
آخه چرااا تا آخر نمیخونین و فقطط منتظر حمله این ؟؟میگم دروغ گفتم که پربازید بشه ... ولی اینجا نباید ...

وقتی با جو اینجا آشنایی لطفی بکن و از از این به بعد عنوان دروغ ننویس 

همین موضوع باعث شده بدبین شیم به تاپیک

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه چرااا تا آخر نمیخونین و فقطط منتظر حمله این ؟؟میگم دروغ گفتم که پربازید بشه ... ولی اینجا نباید ...

خب همه همین حالتو داشتن ،ولی من کجا فش دادم ؟ فقط جواب اون خانم رو دادم 😐

چطور دلت اومد تاپیک زدی از سرت بکش بیرون حکمش این ووآن دنیا سنگساره مردی زن داره زنی که شوهر دا ...

چرااا تا آخر نخوندین؟ همه رو همینطوری قضاوت میکنین؟ 

عزیزم میگم دروغ گفتم که پر بازدید بشه ... بیاین نظر  بدین... ولی کلا فحش خورم ملسه فک کنم ...

اصن چه قابل دستیابی چه غیر قابل باید کلا بیخیال بشه 😐 متاهله طرف

دقیقا منم واسه همین بیخیال شدم الان انگار نه انگار😂

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

چه راست چه دروغ هرکسی که عاشق زن یامردمتاهل بشه هم خودش خونه خراب میشه وهم طرف مقابل هرگز اینکارروانجام ندین دیدم که میگم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
خونه خراب کن گمشو

اگه دقت کنی میفهمی آخرش چی گفته

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

کار اینترنتی تولید سنگ مصنوعی ساختمان در منزل

توی همه ی شهر ها سایت دیوار آگهی زدن

تولید سنگ مصنوعی ساختمانی در منزل

تولید سینی هفت سین در منزل

کار درمنزل تولید سنگ گرانیتی در منزل

بعد که پیام میدی آیدی ایتا یا روبیکا بهت میدن

دوتا کلیپ و چهارتا عکس قالب سیلیکونی بهت نشون میدن

با درآمد ماهیانه ۱۰ تا ۳۰ میلیون در منزل

بعد میگن باید قالب رو تهیه کنی و قتی که پول قالب رو میگیرن یه قالب دوهزاری رو بهت میفروشند ب قیمت ۵ میلیون تومن ودیگه خط شون رو خاموش میکنند

⛔️⛔️⛔️🚫هزار تا شاکی از شهر های مختلف دارن⛔️⛔️⛔️

✅️✅️اگه شما هم شاکی هستید پیام بدید تا راهکار بدم✅️✅️

خجالت بکش خونه خراب کن

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻