2777
2789
عنوان

استادمون

104 بازدید | 13 پست

استادمون دیروز لایو گذاشته بود چون امتحانات ترمه و کلاس نداریم رفته بود استانبول حالا اونجا رفته بود کا.ب.اره از خودش لایو گذاشته بود و ...
خیلی جالبه که نترسیده و لایو گذاشته اونم تو پیج کاریش
هیچ تاثیری تو روند تدریس و کارش نمیتونه داشته باشه ؟ 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .

استادتون مغز خر خورده

نه اینکه لایو گذاشته

چون رفته کا.باره

اوج فرهنگ خودشو نشون داده

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استادتون مغز خر خوردهنه اینکه لایو گذاشتهچون رفته کا.بارهاوج فرهنگ خودشو نشون داده

حقیقتا اینش دیگ به ما مربوط نیست و کاری باهاش نداریم که بالاخره هر کسی یه مدلیه
کلا آدم بدی نیست نمیدونم چرا این کارو کرده
اصلا اوکی رفتی چرا لایو میزاری !

احتمالا مست چیزی بوده

نمیدونم والا ولی ما ها رو میشناخت پیام میدادیم بهش میگفت عه فلانی تویی چه خبر چیکار کردی امتحانو و اینا 

حقیقتا اینش دیگ به ما مربوط نیست و کاری باهاش نداریم که بالاخره هر کسی یه مدلیه کلا آدم بدی نیست نمی ...

شاید باورتون نشه. ولی لایو گذاشتنشم به کسی مربوط نیس.

دلش میخواد برا بار و دیسکو و بقول شما کاباره و لایو بذاره

مگه میشهاینقدر اسکله تو کاباره لایو گذاشته کلاس برگزار کرده مطمئنی؟ شاید جای دیگه بوده

نه بابا معلوم بود کجاعه چون یه سری دختر و اینا داشتن جلوش میر.قص.یدن
نه کلاس برگزار نکرده که تو پیچ کاریش از خودش لایو گذاشته 

شاید باورتون نشه. ولی لایو گذاشتنشم به کسی مربوط نیس.دلش میخواد برا بار و دیسکو و بقول شما کاباره و ...

بله عزیزم خودم میدونم مربوط نیست خودمونم همیشه پایه کاراشیم ولی اینکه تو پیج کاریش لایو گذاشته بود واسم سوال بود که نکنه واسه خودش و کارش مشکلی پیش بیاد وگرنه ما باهاش کاری نداریم که بالاخره هر کسی یه عقیده ای داره 

شاید باورتون نشه. ولی لایو گذاشتنشم به کسی مربوط نیس.دلش میخواد برا بار و دیسکو و بقول شما کاباره و ...

فکر نکنم برای کارش  خوب باشه 

اگر کسی گزارش بده  خودشم میدونه  اما احتمالا مستی چیزی بوده  یا حواسش نبوده

حقیقتا اینش دیگ به ما مربوط نیست و کاری باهاش نداریم که بالاخره هر کسی یه مدلیه کلا آدم بدی نیست نمی ...

جوگیری

😂

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بله عزیزم خودم میدونم مربوط نیست خودمونم همیشه پایه کاراشیم ولی اینکه تو پیج کاریش لایو گذاشته بود و ...

کاب.اره رفتن اعتقاد میخواد؟

بابا بیخیال دیگه این کل دنیا نماد بی بند و باری و.. است

کاب.اره رفتن اعتقاد میخواد؟بابا بیخیال دیگه این کل دنیا نماد بی بند و باری و.. است

آره خب قبول دارم کلا همینجوریه ولی در کل آدم بدی نیست و هیچ وقت نشده به چشم بد به ما نگا کنه 

آره خب قبول دارم کلا همینجوریه ولی در کل آدم بدی نیست و هیچ وقت نشده به چشم بد به ما نگا کنه

خیلی خوبه

امیدوارم این رفتارش فقط یه جوگیری باشه