2777
2789
عنوان

شماهم موقع امتحانات همچین حسی دارین😂❓

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 45 پست
نه من بیشتر از درس به یه ازدواج که اساسا مردسالارانه باشه و مخالف با فعالیت های تحصیلی و شغلی زن فکر ...

خخخ

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛ باهام درست برخورد کن من به اندازه کافی قلبم شکسته🪽🖤🤌🏻

نه چون تقلب میکنم راحتم فکر خیال ندارم😂😂

اینم خودش یه نوع مهارته 

ما یه همکلاسی داریم با pdf یه لیسانس گرفت😂

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشحالم مدرسم تموم شد😂اصلا حال درس خوندن ندارم

منم مدرسه تموم شده ولی دو سه ساله که دانشگاه شروع شده😩💔کلا قرار نیست بدون استرس باشیم انگار

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

دختر عمو من پارسال موقع امتحان نهایی ها هر روز همچین دعایی میکرد 😐😂

می‌گفت خدایااا تو رو به خودت قسم یکیو بفرست منو از این شرایط نجات بدههههه  دیگه خسته شدم 

خدایا همونی که قراره تو ۲۵ سالگی بفرستی برام خب همین الان بفرست 

خدا هم یکیو فرستاد 🥲😂😂

اصلا قصدش ازدواج نبود دختر عموم 

ولی عاشق شد 😂😂 الان نامزادیه 

مشکلات یک دانشجوی روانشناسی😂😂😂

حالا باز ترم های قبل خوب بود 

این ترم استادا خیلی جدی گرفتن هر کدوم بالای ۲۰۰ صفحه میارن

با این که درس به باد فنام داده ولی وحشت دارم از ازدواج و خونه داری و شاغل نبودن

نه من در حالت عادی هم وحشت ندارم علاقه دارم ولی الان بیشتر به این علاقه دارم که طرف نذاره ادامه تحصیل بدم بگه عزیزم شما بشین خونه بچه هارو بزرگ کن و آشپزی کن😂

من موقع امتحانا فاز معنوی و توسعه فردی میگیرم 🤣🤣کتاب بخونم فیلم ببینم ورزش کنم زود بخوابم 🤣💔

منم همینطور الان گیر دادم برم باشگاه ثبت نام کنم

بعد همین که امتحانا تموم شد فقط خوردن و خوابیدن😂

حالا باز ترم های قبل خوب بود این ترم استادا خیلی جدی گرفتن هر کدوم بالای ۲۰۰ صفحه میارن

دانشجوی کارشناسی هستین؟

ارشد بدتره😭

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
نه من در حالت عادی هم وحشت ندارم علاقه دارم ولی الان بیشتر به این علاقه دارم که طرف نذاره ادامه تحصی ...

ببین من عاشق خونه دار و آشپزیم ولی از بی پولی وحشت دارم از اینکه شوهرم بهم پول نده 

میشه 

منم همینم همرو میریزم تو pdfراحت 😂😂

کاش بلد بودم تقلب کنم

متاسفانه تو این زمینه خیلی بی استعدادم

رمز موفقیتت چیه؟🫠😂

و من که همون متاهلیم که داخل ذهن توهه و شب امتحان هم هم دیگه به جای رویا پردازی میرم سراغ واقعیت زند ...

نه باز امتحان میدی خب

متاهلی که توی ذهن منه کلا از دنیای درس و امتحان جدا شده و هیچ شب امتحانی رو قرار نیست تجربه کنه😂😂😂

کاش بلد بودم تقلب کنممتاسفانه تو این زمینه خیلی بی استعدادمرمز موفقیتت چیه؟🫠😂

باید یکی دوبار امتحان کنین بعد راه میفتین😂😂

من بدون تقلب تباهم😂

اول ک کیف بزرگ میبردم زیپشو باز میزاشم گوشیو اماده میکردم یواشکی نگا مبکردم بعد چنبار بم گفتن کیفتو از رو پات بردار دیدم این روش اوکی نیس زیاد

الان برگه امتحانی با پاسخنامه رو ک میدن برگه امتحان ک تو دستمع گوشیو میزارم پشتش همه فک میکنن دارم سوالارو نگا میکنم ولی در اصل دارم از گوشی تقلب میکنم😂😂😂

دختر عمو من پارسال موقع امتحان نهایی ها هر روز همچین دعایی میکرد 😐😂می‌گفت خدایااا تو رو به خودت قس ...

عزیزممم😍خوشبخت بشن انشالله

مال منو خدا بجای ۲۵ سالگی الان بفرسته هم بابام قبول نمیکنه میگه تا ۲۸ سالگی حق ازدواج نداری😂