2777
2789
عنوان

شماهم موقع امتحانات همچین حسی دارین😂❓

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 45 پست
دانشجوی کارشناسی هستین؟ارشد بدتره😭

بله عزیزم ترم پنجم

ارشد سنگین تره ولی خوبیش اینه تعداد درسا کمتره

من مشکلم اینه برنامه امتحاناتم خیلی فشرده ست

توی دو روز چهارتا امتحان دارم 🤦🏻‍♀️💔

مثلا آسیب یک دویست و پنجاه صفحه میاره

شخصیت نزدیک سیصد صفحه و هردو پشت سر هم هستن

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
ببین من عاشق خونه دار و آشپزیم ولی از بی پولی وحشت دارم از اینکه شوهرم بهم پول نده

شوهر پولداری که نذاره بری شاغل بشی و خودش هرچی خواستی برات فراهم کنه عالیه 😂

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزممم😍خوشبخت بشن انشاللهمال منو خدا بجای ۲۵ سالگی الان بفرسته هم بابام قبول نمیکنه میگه تا ۲۸ سال ...

مرسییی عزیزم 😍😍❤️

😂😂اخی بابای منم می‌گفت فقط ۲۵ 

زیر ۲۵ فکرش هم نکن 

آخر ۱۸ ازدواج کردم 😐💔😂

بله عزیزم ترم پنجمارشد سنگین تره ولی خوبیش اینه تعداد درسا کمترهمن مشکلم اینه برنامه امتحاناتم خیلی ...

موفق باشین عزیزم❤️

وقتی ازش عبور کنین انشاالله میبینی چه قدر شیرین بوده درساش

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
باید یکی دوبار امتحان کنین بعد راه میفتین😂😂من بدون تقلب تباهم😂اول ک کیف بزرگ میبردم زیپشو باز میز ...

ما ردیاب میارن چک میکنن

سر جلسه میان گوشمونو میگردن هنذفری نداشته باشیم

کیف هم اجازه نداریم ببریم حتی جامدادی

بجز مراقب تمام عوامل آموزش هر لحظه میان بازدید 

قشنگ تباهیم

و شاید فکر کنی با این شدت سختگیری دانشگاه امیرکبیری تهرانی جایی هستیم ولی دانشگاه آزادیم و اینجوری هستن🤌🏻💔

مرسییی عزیزم 😍😍❤️😂😂اخی بابای منم می‌گفت فقط ۲۵ زیر ۲۵ فکرش هم نکن آخر ۱۸ ازدواج کردم 😐💔😂

بسلامتی عزیزدلم❤️

آخه بابای من واقعا داره این دیدگاهش رو اجرا می‌کنه 

هر خواستگاری میاد یه ایراد میگیره که بگه نه

اگه میذاشت الان بجای اینکه درس بخونم داشتم آماده میشدم برام یلدایی بیارن🤦🏻‍♀️😂

موفق باشین عزیزم❤️وقتی ازش عبور کنین انشاالله میبینی چه قدر شیرین بوده درساش

زنده باشی عزیزم همچنین😍❤️

ما ردیاب میارن چک میکننسر جلسه میان گوشمونو میگردن هنذفری نداشته باشیمکیف هم اجازه نداریم ببریم حتی ...

وااای این چ وضعیه چقد سخت

اینجوری ک هیچ امیدی نیست

البته یبار ب ماهم گفتن کیفا وگوشیاتونو بیارین بزارین رو میز استاد ولی من گذاشم تو جیب شلوارم یجوری تقلب کردم چون تحویل میدادم میفتادم🥲😂

عع منم ازاد مبرم

ولی چ بد این همه سختگیری

وااای این چ وضعیه چقد سختاینجوری ک هیچ امیدی نیستالبته یبار ب ماهم گفتن کیفا وگوشیاتونو بیارین بزاری ...

قبلا خوب بود از وقتی مدیر آموزش عوض شده حکومت نظامی توی دانشگاه برقرار کرده

اصلا هم چشم پوشی نمیکنه هرکی تقلب کنه فوری صورت جلسه میشه

یه عده چون پارتی دارن براشون مهم نیست کار خودشونو می‌کنن 

من پارتی دارم ولی میترسم 😂💔ترجیح میدم بخونم

ولی آرزو به دل موندم یبار با تقلب یه نمره خوب بگیرم نه فقط با درس خوندن

منمممم همین حسو دارمممخلاصه که نامزدمو بدین برمممممممیشه درخواست بدم باهم راجبش دردودل کنیممم

بله عزیزم چرا نشه

قبلا خوب بود از وقتی مدیر آموزش عوض شده حکومت نظامی توی دانشگاه برقرار کردهاصلا هم چشم پوشی نمیکنه ه ...

چقد سختو مسخره حالا دانشگاه ازاده دیگ ی تقلب مگ چیه😑😂

وای این بده

اره حقم دارن منی ک پارتی ندارم تقلب میکنم چ برسه داشتم😁

عع چه خوب پس تقلب کنین با خیال راحت🤣

اخیی🤣تمرین کنین یبار تقلب نی  راه میفتی

چقد سختو مسخره حالا دانشگاه ازاده دیگ ی تقلب مگ چیه😑😂وای این بدهاره حقم دارن منی ک پارتی ندارم تقل ...

ایشالا این ترم حداقل یه درس عمومی رو تقلب میکنم هی تجربه کنم ببینم چجوریه شاید خوشم اومد ادامه دادم 😂

انشالا موفق باشین عالی🤣👌مطمنم خوشتون میاد 🤣

قربونت عزیزم آره اگه یاد بگیرم قطعا خوشم میاد😂🌹