2777
2789
اره اون خجالت خیلیییی بد بودولی بازم به رفتن که فکر میکنم دلم میسوزه میگم تنها میشه کاش پدرشوهرم کار ...

خواهر شوهر هات میان سر بزنن؟

به نظر من خیلی ظلمه که سالمندی تو یه خونه تمام زحمت هاش رو دوش یک نفر بیفته چون سالمند نگه داشتن خیلی سخته خصوصا برا تازه عروس دوماد مثلا کاش بچه های دیگه انقد وجدان میداشتن که تقسیم میکردن وظایف رو همه نوبتی مراقبت میکردن 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خواهر شوهر هات میان سر بزنن؟به نظر من خیلی ظلمه که سالمندی تو یه خونه تمام زحمت هاش رو دوش یک نفر بی ...

عزیزم مادرشوهرم میتونه بره و بیاد غذا بپزه و کاراشو انجام بده خاهرشوهرام اخر هفته هل میان یکی دو روز میمونن و میرن الان که باردارم قبلا میریختن و میرفتن من باید جمع میکردم

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم مادرشوهرم میتونه بره و بیاد غذا بپزه و کاراشو انجام بده خاهرشوهرام اخر هفته هل میان یکی دو روز ...

الان که بارداری چی؟

کمکت میدن وقتی میان؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
الان که بارداری چی؟کمکت میدن وقتی میان؟

استراحت مطلقم نمیتونم پاشم یه هفته اونجام یه هفته خونه پدرم الان دیگه مجبورن کاراشونو بکنن چون دیگه بعدش کسی نیست جمع کنه

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤