2777
2789
لطفا تاپیک آخرم رو گزارش میزنید؟🌸💖🙏🏻

گزارش زدم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

جدیدا هرشب میریم

ماهی یبارم شام برادر شوهرو جاری اینا میان خونه مون

شوهرم به شدت از مامانش می ترسه و حساب می بره

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ده سال بودم .تو ی ساحتمان 

۱ بدون تلفن و اطلاع قبلی نرو . یاد بگیرن یه دفعه نیان ‌ اطلاع بدن حتی برای دنج دقیقه قبلش

۲ بدون دعوت یا اگه ازت نخواستن نرو . چ کمک چ غذا و چه همین طور سر زدن ...اگه خواستن برو .

برای شام و نهار هفته یکبار ، هر روز نرو یا دیر ب دیر هم نرو .از صبح تا شب نرو بمون . خسته بشن . برو و زود برگرد .

خیلی عادت نده هر چی خریدی یا پختی ببری . گاهی حوسی

اسی تو ی ساختمون زندگی کردن به آدم های نرمال احتیاج داره اگه اونا نرمال نیستن یا خودت ظرفیت نداری به ...

دقیقااااااااااااا 

بترس از محاکمه روز قیامت که قاضی اون محاکمه شاهد هم میباشد
من ده سال بودم .تو ی ساحتمان ۱ بدون تلفن و اطلاع قبلی نرو . یاد بگیرن یه دفعه نیان ‌ اطلاع بدن حتی ب ...

دقیقا همینطوره.منم ب اجبار هستم رفتارم این مدلیه بمن میگن خشک ولی بازم خدا رو شکر میکنم بینمون این حریم وجود داره.تا حالا نه من برا مهمونیام ازش کمک خواستم نه اون 

اهل دردی كه زبان دلِ من داند، نيست...🙃
دقیقا همینطوره.منم ب اجبار هستم رفتارم این مدلیه بمن میگن خشک ولی بازم خدا رو شکر میکنم بینمون این ح ...

ما کمک هم میکردیم خیلی .

من خیلی کمک میدادم . ولی بدون اینکه بخواد هی برم تو‌دست و پا نه

همسر من تک فرزند نیست اما خب شرایط منم یکم با شما متفاوته مثلا اینکه میگید اگه یکم دیرتر غذا بازم می ...

اخه پولم نداریم خونه بسازیم رو خونه هاشون که اره خب شرایط هرکس فرق داره ولی یه بار شوهرم بهش گفت مامان ما  خودمون میریم شما اذیت میشی پات درد میکنه و اینه انقد عصبی شد که نگو کلی حرف بهمون زد که منو بگو به فکر شمام و نگرانتونم و اینا به غلط کردن افتادیم دوتامون ولی نمیدونم خب دوست ندارم دیگه تا تو اتاق سونو بیاد دیگه اون روز اکو قلب داشتم باید لخت میشدم اومد باهام تا تو اتاق من هنوز جلو مامان خودمم لخت نشدم اونجا هرچی گفتم روم نمیشه میگه هممون زنیم دربیار لباساتو مردم خجالتی

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
شرایط مالیش رو نداریم دلیل دوم اینکه مادرشوهرم بعد از من و همسرم هیچ کس رو نداره تنهای تنها میشه خون ...

خداروشکر عروس خوبی داره مظلوم واقع نمیشه 

هواشو داشته باش که دست طبیعت به خوبی همراهیت کنه

من دو ساله ازدواج کردم . تو یه ساختمونیم تا حالا شام و ناهار دعوتشون نکردم اما پیش اومده از مسافرتی ...

خوب چرا قرآن خدا غلط میشه 

چقدر ترسناکه رابطتون 

یعنی تو خونت ی سفره مهمونی پهن نکردی ؟؟؟؟.دلت نمیخاد ی سفره بزرگ بندازی ؟؟؟.

اخه پولم نداریم خونه بسازیم رو خونه هاشون که اره خب شرایط هرکس فرق داره ولی یه بار شوهرم بهش گفت مام ...

وای چقدر بد قطعا اون حس خجالتی خیلی ناخوشایند بوده برات و کلی عذابت داده بهت حق میدم واقعا که ناراحت باشی درباره این موضوع 

امیدوارم نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت 

و تا قبل اینکه بیاد دنیا برید تو خونه خودتون زندگیتونو از نو شروع کنید و مشکلاتتون حل بشه 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خداروشکر عروس خوبی داره مظلوم واقع نمیشه هواشو داشته باش که دست طبیعت به خوبی همراهیت کنه

سعی میکنم همینطور باشه همیشه

وای چقدر بد قطعا اون حس خجالتی خیلی ناخوشایند بوده برات و کلی عذابت داده بهت حق میدم واقعا که ناراحت ...

اره اون خجالت خیلیییی بد بود

ولی بازم به رفتن که فکر میکنم دلم میسوزه میگم تنها میشه کاش پدرشوهرم کارش همینجا بود دیگه مادرشوهرمم تنها نبود اونموقع

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤