2777
2789
عنوان

جهاز هیچی نمی‌برم اما هشتاد گرممممم طلا میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12085 بازدید | 518 پست
عزیزم از همون اول میگفتی ک ۳۰۰ تومنم وسیله برقی خریدی ک سوتفاهم نشه. ب نظرم اینجوری ک خوبه اون طلاها ...

من کلا ۶۰۰دارم که برای وام ازدواج هست و ۲۵گرم طلا.

میخواستم اون ۶۰۰تا کامل بدم طلا دیگه جهاز نبرم که بعدا به ارزش روز بفروشیم برای خرید خونه ونسبت به پولم خونه رو بزنه بنامم.مابقی هم بنام خودشون.

یک عقد محضری ساده اونم توی شهر داماد که بقیه برن خونه هاشون بعد مراسم (اقوام ما واونا توی یک شهر هستند) وفقط خانواده خودم بریم خونه داماد وفردا برگردیم شهر خودمون، چون به شهر ما دور هستند.

دیگه یک جشن عروسی باشه که خودشون اصرار دارن که پدرشون بگیره  ومن گفتم نگیریم ولی پدرشون گفته وام ۳۰۰پسرم برمیدارم با پول شاباش که مهمون ها میدن به عنوان کادو عروسی وعروسی رو میگیرم و مهمون های ما جمعا۱۰۰تا وحتی شاید۳۰تا نیان اما مهمون های اونا۴۰۰هست تقریبا.

آقای داماد از خودش ۵۰گرم طلا داره.

این طلاهای من وخودش قبلا خریداری شده یعنی برای من خانواده خودم خریده برای اون خودش خریده.اما شاید عوض بشه چون دست دوم هست.

رهن خونه با پسر که تقریبا ۷۰۰الی۸۰۰هست.

میمونه جهاز که گفتم پسر بگیره.

حالا میگن نصف طلا(۳۰۰) ونصف جهاز(۳۰۰) بگیرم.اما میگن با۳۰۰تا نمیشه جهاز گرفت.یعضی از دوستان هم گفتن میشه گرفت‌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر اصلا موظف نیس جهاز ببره فقط دلش بخاد میتونه ببره میتونه نبره قرار نیس همه چیز نصف نصف باشه البت ...

دیگه یه واقعیته دختری که نتونه ببره باهاش دره‌مون حد برخورد میکنن البته استثناها رو‌کاری ندارم ولی معمولن به وضع طرف نگاه میکنن دیگه میگن هم‌کفو‌باکفو‌ازدواج کنه

میگن وظیفه نداره ولی عرف جامعه چی میگه همه میدونن جهاز بادختره

همون ۲۵گرم رو میگید؟؟

هرچی طلا دارید منظورمه..شوهر من امار طلاهای من را داره وهر وقت به مشکل میخوره.اولین فکرش فروختن اوناس

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

[QUOTE=36743588چ6]دیگه یه واقعیته دختری که نتونه ببره باهاش دره‌مون حد برخورد میکنن البته استثناها رو‌کاری ندارم ولی م ...[/QUOTE]

درسته اکثر جاها اینجوریه

ولی جنوب اینجوری نیس وظیفه نیس کلی هم ارج و قرب دارن 

[QUOTE=36743588چ6]دیگه یه واقعیته دختری که نتونه ببره باهاش دره‌مون حد برخورد میکنن البته استثناها ر ...

ولی سخته همه سختی رودوش پسر باشه نصف نصف خوبه همینجوری شده که ازدواج سخته  خانواده پسر که اکثرن شونه خالی میکنن بدبخت پسر باید جورهمه روبکشه

همون ۲۵گرم رو میگید؟؟

نه طلاتو ببر باخودت نفروش بزارش واسه خودت ، وقتی بفروش که مطمئن بشی دونگت به نام خودت میشه.

اگر می‌دونی داماد وسعش میرسه جهاز بگیره دعوا بحث پیش نمیاد و میخرن بذار پای اونا مابقیشو طلا بخر

اگر می‌دونی نمیخرن ممکنه بینتون شکرآب بشه جهاز بگیر 

ببین خود پسره با پدر مادرش چی میگن جهاز میگیرن یا ن

ولی سخته همه سختی رودوش پسر باشه نصف نصف خوبه همینجوری شده که ازدواج سخته خانواده پسر که اکثرن شونه ...

درسته واقعا 

خیلی سخته همکاری خوبه 

فقط نباید خیلی اجازه داد از جهاز اینقد به عنوان اهرم فشار استفاده کنن 

خیلی داره به دخترا ظلم میشه بخاطرش تحقیر میشن توقع خانواده پسرها بالا رفته