2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب تخصصی اش منابعش چی هست

سنجش منبع برای کنکور زبان معرفی نکرده ولی معمولا طبق سوالات اخیر دیدن از یک سری کتاب ها سوالات بیشتری اومده میگه اونارو بخونید تو سطحتو بگو مناسب سطحت منابع بگم برات چون بعضی هاش برای متوسطه بعضی هاش برای کسی که زبانش اوکیه دیگه نسبتا

قبلا زبان سرا میرفتم تو مدرسه هم بیست بودم میخام که درصدم بالای نود بشه

عزیزم سطحتو میدونی ؟ B1 B2 C1 کدوم؟ 

الان آخه زبان مدرسه کاری به کنکور نداره ( مقدمه و پایه هست باید مسلط باشی ولی زمین تا آسمون فرقه با کنکور) کلاس هم که نمیدونم چقدر ادامه دادی 

اگه سطحتو نمیدونی تو سایت کمبریج یه تعیین سطح بده( تعیین سطح جنرال انتخاب کن) 

سطح متوسط رو به پایین:

کل کتاب های مدرسه مخصوصا لغاتش

. مبتکران شهاب اناری دو جلدی

نترسیم از متن

Speak english around town

Speak english like an american

منابع متوسط سطح بالا:

دو جلدی مبتکران

Grammer in use

گرامر آبی قلمچی 

Focus on vocabulary 1&2( یکش تو همون مبتکران هست)

The best preparation for IElTS

Speak english like an american

Speak business english

Collocation in use

آزمون های قلمچی منحصرا زبان و کنکور های ۹۸ به بعد

ببین زبانو ۹۰ به بالا زدن واقعا چیز همینجوری و راحتی نیس معلم زبانا هم مثلا ۷۰ و اینا میزنن فوقش دیگه یکی سطحش C2 باشه تست زنی هم اوکی باشه ۹۰ میزنه اونم تازه توی ۳ ماه باقی مونده 

این منابعی که گفتم جوری نیس مثل کتابای مثلا تجربی بگیم خب آخرش از همیناس اینا صرفا بیشتر از لغاتش سوال اومده و چیز قطعی نیست . اینارو میگم که انتظار زیادی نداشته باشی خودتو اذیت کنی 

اگه سطحت متوسط یا متوسط رو به بالا باشه فکر میکنم تا ۶۰ و اینا بتونی خودتو برسونی با تاثیر معدل که دروس عمومی توی زبان ۳۰ درصد تاثیر داره نمراتش حواست به اونا هم باشه حالا نمیدونم فرهنگیان چجوریه دیگه

( اگه سطح دقیقتو نمیدونی حتما تعیین سطح بده که از منابع درست شروع کنی و وقتت هدر نره) 

موفق باشی 😍