2777
2789
عنوان

با اینکه سـنم کمه ولی شاید این حرفا به دردتون بخوره ✅🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 97 پست
ربطی ب دفاع ندارهکلا دید ارمانیتون به ازدواجو میگم مخالفم

اوکی

ولی بنظرم خیلی اتفاق خوب و عالی ایه، بشدت آدم وارد ی فاز بسیار متفاوت از زندگی میکنه ادمو

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
اوکیولی بنظرم خیلی اتفاق خوب و عالی ایه، بشدت آدم وارد ی فاز بسیار متفاوت از زندگی میکنه ادمو

فیلم هندی و ترکیتونو کم کنین اوکی میشین

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فیلم هندی و ترکیتونو کم کنین اوکی میشین

اصن اهلش نیستم ،شاید برای شما روی دیگشو نشون داده

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
اصن اهلش نیستم ،شاید برای شما روی دیگشو نشون داده

من مجردم

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

می‌دونم ،و ۱۹سالتهتا الانشم راضی نبودی انگار!!؟

از چی؟

۱۹ سالمه ولی میگم:اگر نیاز مالی ندارینعاطفی ندارینجمسی نداریناز بچه هم متنفرین ازدواج نکنین

اخه مگه میشه یه مجرد نیاز عاطفی و جنسی نداشته باشه ؟؟ 

اگه نداشته باشه که مشکل داره به نظرم .. البته کسایی که تو رابطه باشن این نیاز ها رو حس نمیکنن شاید .

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

با بعضیاش موافق بودم

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

اخه مگه میشه یه مجرد نیاز عاطفی و جنسی نداشته باشه ؟؟ اگه نداشته باشه که مشکل داره به نظرم .. البته ...

پس مشکل دارم😆😅

۳۰ سالمه

با ادمی که فقط وقت ناراحتیش بی پولیش یادتون میفته و توخوشیاش جایی ندارین نباشین

با کسی که ناراحتیتون براش ارزشی نداره قطع ارتباط کنین 

از آدمی که یکسره تخریب و تحقیرتون میکنه فاصله بگیرین

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
از زندگی مجردی ،

چرا راضیم ک واسه چی میگین نیستم؟

پس مشکل دارم😆😅

😂😂 نه عزیز شما متعهد به درسی زیاد فکرت درگیر این چیزا نیست 😂 منم درس بخونم فقط و فقط فکر کنکورم نخونم این فکرا میاد تو سرم ..

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛