2777
2789

طبق تجربه خودم و درس ها.. 🌱✨

1.آدما رو امتحان کنید

توی شرایط و موقعیت های مختلف 

حتی شده یه بحث و دعوا هم پیش بکشید و امتحان کنید که توی دعوا این طرف مقابل چطوریه ؟ توی سختی های زندگیم مشکلات زندگیم چطوریه؟ توی این موقعیت اون موقعیت چطوریه ؟

خلاصه که امتحان کنید که آدمای چند شخصیته رو بشناسید

2.از آدمایی که انرژی منفی و حس منفی دارن دوری کنید و هیچوقت صدتونو نذارید براشون ..

3.هیچوقت برای به دست آوردن کسی که نمیپذیره شمارو تلاش نکنید 

نمیخاد نخواد بیخیال بابا ..

4.هیچ رفیقی و هیچ دوستی موندگار نیست 

همه آدما میان یه روزی که برن 

و فقط خانواده آدم میمونه 

پس هیچوقت بخاطر یک آدم جلو خانوادتون واینستید! حالا هرکی که باشه و بخاطرش کاری نکنید که روی آیندتون تاثیر بذاره ..

5.روی خشمتون کنترل داشته باشین 

با هرکسی دهن به دهن نشین 

آدم که فکر میکنید احمقه خب احمقه 

شما هر چه قدرم باهاش منطقی و با اسرار و رک صحبت کنید بازم احمقه و هیچ فایده ای نداره مگر اینکه خودش بخواد تغییر کنه !

( چند مورد هم خودتون اضافه کنید 🥲❤️✨)

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۹ سالمه ولی میگم:

اگر نیاز مالی ندارین

عاطفی ندارین

جمسی ندارین

از بچه هم متنفرین 

ازدواج نکنین

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

با گزینه اول مخالفم، کلا متنفرم از نقش بازی کردن و امتحان کردن، توهین به منه، توی مسیر شناخت توی جاهای مختلف و شرایط مختلف منو بشناس، اما صحنه بازی نکن

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
۱۹ سالمه ولی میگم:اگر نیاز مالی ندارینعاطفی ندارینجمسی نداریناز بچه هم متنفرین ازدواج نکنین

انسان ی موجود اجتماعیه ،به همه ی اینا که گفتی و خیلی از نیازهای دیگه آدم در طول عمر نیاز پیدا می‌کنه و نمیشود و نمیتونه به تنهایی از پیشوند بر بیاد ،باید ی همراه چیه کمک داشته باشه

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن