2777
2789
عنوان

با اینکه سـنم کمه ولی شاید این حرفا به دردتون بخوره ✅🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 97 پست
ولی من از هر دوتاش دیدم ،زوج خوشبخت و بد بخت و مجرد بد بخت و خوشبخت ،الان مجرد بد بخت بیشتر میبینم ت ...

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️تاحالا ی مجرد بدبخت و یه زوج خوشبخت ندیدم نه شنیدم😅

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️تاحالا ی مجرد بدبخت و یه زوج خوشبخت ندیدم نه شنیدم😅

من زوج خوشبخت روبروت  ایستادم😂

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زوج خوشبخت روبروت ایستادم😂

تو فضای مجازی.

تازه قطعا بدیا رو نمیگی دعواهاتون خیاتاتون کتکاتون 

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

تو فضای مجازی.تازه قطعا بدیا رو نمیگی دعواهاتون خیاتاتون کتکاتون

نام مفهوم بود

اینم ی مجرد بد .....

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
نام مفهوم بوداینم ی مجرد بد .....

دیدمش

بدبخت نیست

ناراضیه وقتی ازدواج کنه میبینه چه اشتباهی کرده

دیدمشبدبخت نیستناراضیه وقتی ازدواج کنه میبینه چه اشتباهی کرده

چقدر در مقابل واقعیت ها مقاومت میکنی ،بابا اگه اینطور بود الان باید همه تو صف دادگاه برای طلاق بودن، 

ما ۲۰ملیون خانواده داریم یعنی ۲۰ملیون زن و شوهر 

چقدر در مقابل واقعیت ها مقاومت میکنی ،بابا اگه اینطور بود الان باید همه تو صف دادگاه برای طلاق بودن، ...

شما مقاومت داری والا چقدرم سعی داری دروغو بکنی تو کله من

واسه بچه هاشون طلاق نمیگیرن

شما مقاومت داری والا چقدرم سعی داری دروغو بکنی تو کله منواسه بچه هاشون طلاق نمیگیرن

باشه بای🖐️

نرود میخ آهنین در سنگ✅

ریپ نزن ،حالم بد شد😭