ایا واقعا تو سن کم ازدواج میکنین؟ چند درصد اینجوری اید؟ چند درصد معمولی ان
اکسپلورمو دخترای ۱۳ ۱۴ ساله ی متاهل تبریزی تسخیر کرده خواستم ببینم در واقعیت چطورین
عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉) برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
من تو اینستا زیادم دیدم ک بعضی از اهالی تبریز تو کامنت ها میگن ما ایرانی نیستیم یا حتی کوروش بزرگ رو مسخره میکنن
دائم برچم آذربایجان رو میزارن میگن این کشور ماست
خواستم بدونم اینا سايبری هستن یا واقعا همچین کسایی هست؟
مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}
ی سوال از تبریزی های عزیز دارممن تو اینستا زیادم دیدم ک بعضی از اهالی تبریز تو کامنت ها میگن ما ایرا ...
سایبرین بابا
عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉) برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چرا انقدر سن ازدواج تو این سایت مهمه؟ واقعا برام سواله ها.
من ندیدم دختر سیزده چهارده ساله، اما بالای هجده زیاد دیدم که مشکلی هم نداره
یه مورد عجیب دیگه تو این سایت این که زیاد میگن مثلا برای دختر فلان سن خوبه، ۲۵ به بالا خوبه! حرفی که از هییییچ متخصصی نشنیدم
دوستانی که میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
چرا انقدر سن ازدواج تو این سایت مهمه؟ واقعا برام سواله ها. من ندیدم دختر سیزده چهارده ساله، اما بالا ...
تو اکسپلورم زیاد دیدم ۱۳ ۱۴ ساله ان خواستم بدونم فرهنگشون چطوره
دوسال پیش رفته بودیم سرعین یه خانواده ازدخترم داخل استخر خواستگاری کردن گفتم تازه ۱۴ سالش شده میگفت ...
اره اینام ۱۳ ۱۴ ساله ان تو اکسپلورم دقیقا همین حرف ک با شوهرامون بزرگ میشیمم هعی تکرار میکنن
مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}
ی سوال از تبریزی های عزیز دارممن تو اینستا زیادم دیدم ک بعضی از اهالی تبریز تو کامنت ها میگن ما ایرا ...
من که تبریزی هستم و کلی پیج تبریزی دارم همچین موردی ندیدم
خیلی به اینستا توجه نکنید
دوستانی که میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
من که تبریزی هستم و کلی پیج تبریزی دارم همچین موردی ندیدمخیلی به اینستا توجه نکنید
اره واقعا لعنت ب همچین ادمایی ک باعث تفرقه میشن
خیر جوسازی دشمنان کشور هست .من خودم بگلو هستم از قزلباش ها که جدم قورچی صفوی بوده آذربایجان بیشتر فد ...
عزیزم چقدر با اصالتی شما زنده باشی💖💗