2777
2789
عنوان

کمک از وقتی پدرشوهرم مرده بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 33 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسنپ بگیر برو..جق نداره خلاف میلت به زور نگهت داره..چه خبره یک ماه...عجب..خوب اون صاحب خونه هم خسته ...

مادرشوهر من عاشق رفت و آمد شلوغیه قبلا تو یه ساختمون بودیم می‌گفت کلا بیایید خونه ی ما واسه خواب برید خونتون

خودتو بزن به مریضی و تهوع و به زور بالا بیار بگو باید برم چند روزه درستو حسابی استراحت نکردم یکم بخوابم برمیگردم اینجا رفتو امده نمیشه خوابید برم یه دوش بگیرم یکم بخوابم برمیگردم خخخ بعد برو دوسه روز بعد برگرد  بعدا هم دیگه بهش نگو کی بیام کی برم خودت برو سر بزن برگرد

پدرشوهر ابجیم ک فوت شد شوهر ابجیم رفت کلا پیش مادرش داداشش رفت پی زندگیش این نفهم زندگیشو بهم زد ک پیش ننش بمونه هفته دیگه زایمان میکنه ابجیم باهاش یه سونو نرفت یه دکتر نرفت 

مهریه اجرا گذاشت برگرده نیومد،به بزرگترش ک دایی و عموش باشه گفت،گفت نمیام بابام مرده(خدا لعنت کنه اون پدرشو)ننم تنهاست 

حالا ابجیم منتظره زایمان کنه بعد بره دنبال طلاق

پدرشوهر ابجیم ک فوت شد شوهر ابجیم رفت کلا پیش مادرش داداشش رفت پی زندگیش این نفهم زندگیشو بهم زد ک پ ...

مامانش راضیه زندگیه پسرش خراب بشه ؟ 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
مامانش راضیه زندگیه پسرش خراب بشه ؟

اره دیگه همون مادره نمیزاره بیاد سر زندگیش 

تا یه روز پسرش میرفت سرخونش زنگ میزد گریه میکرد تنهام و مریضم و فلان 

کلا ابجیم اینا دعوا داشتن برای همینم مادرشوهرش راضی نیست پسرش زندگی  کنه