2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 124173 بازدید | 1511 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چنده؟ منم فکم مشکل داره، لبا و دندونامو میزارم روی هم قرینه نمیشه🫠

برای من زیاد معلوم نیست ولی به نظرم یه ور فکم پهن تر از اون یکیه بخاطر ترتیب دندونامه به نظرم

نا قابل ۶۰یا۷۰میلیون😪

برای ماهایی که ریزش مو داریمبدتر میکنهو ریشه موهامونو سست میکنهاما اگر ریزش ندارین که بسیار عالیع

بله من ریزش ندارم.پس مشکلی نداره?

بعد منظورتون ازاستایل مو همون پروتیین تراپی و کراتینه?

برای من زیاد معلوم نیست ولی به نظرم یه ور فکم پهن تر از اون یکیه بخاطر ترتیب دندونامه به نظرمنا قابل ...

واااای 

مث عمل بینیه پس😫

انشالله ک اینه و سلفی درست بگن🥴

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
نمیدونم والامن تو آینه و سلفی قابا تحملموای دوربین پشت ، بدم میاد کسی ازم عکس بگیره حتی😫فیلم عروسیم ...

باید رخ عکستو پیدا کنی

یکی نیمرخه

یکی تمام رخه

ممکنه شما دستتو بزاری کنار موهات بهتر دیده بشی

یکی میذاره زیر چونه

یکی  سرش پایین باشه

قدی

ایستاده

نشسته

باید مثل مدلا اون رخ عکستو پیدا کنی

اسی من یه دوستی داشتم خیلی به خودش میرسیدتولباس پوشیدنم خیلی خوش سلیقه بود چشماشم خیلییییی ریزبودوپف ...

اینجا کسی آرایش نمیکنه زیاد،همه خودشون خوشگلن و عمل میکنن و ژل لب و موهاشون رو شلاقی کردن ،الان مراسم داریم بیست روزه همه دور هم جمع میشیم یکی از دنیا رفته خواهرزاده همسرم نمیشه هیچ آرایشی کرد همه اینجا خودشونن من نمیتونم رژ و اینا بزنم اکثریت مناسبتا هست مثل مسجد تو محرما که نمیشه آرایش کرد

بله بفرمایید،ببخشید شما مامان یاسمین پونه هستید

نه گلی،مامان یاسین هستم❤️

گلم پوست صورتت که مشکلی ندارد عالیه حداقل تو عکس چیزی مشخص نیست منظورم لک و خالهای ناجوره،رنگش هم خوبه،گندمی هست فقط مشکلت اینه مدل ابروهات به صورتت نمیاد چون کوتاهن صورتت رو کشیده تر کرده،اگر ابروهات کشیده تر بشن صورتت گردتر بنظرمیرسه،مدل موهات هم هیچوقت بالانده چون صورتت رو کشیده تر میکنه،سعی کن خورد کنی بریزی یه طرف صورتت،لبات هم لب پایینی خوبه به بالایی ها اگر نیم سی سی ژل بزنی فک کنم عالی بشن،مژه هاتم حالت چتری دارن،یا خط چشم تتو کن یا مژه بکار که از ماتی دربیاد،درکل اعتماد به نفس که نداشته باشی حوری ام که باشی خودت رو زشت میبینی،بخدا همه چی به دید خودمون بستگی داره،الان شما از قیافه بدون آرایش خیلیا سرتری بخدا