2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 124200 بازدید | 1511 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باشه این کارو هم انجام میدم امید هست که روسیاه نشم،خیلیا میگن مژه بکار ولی به چشم ریزو پف دار مژه نم ...

مژه نکار اصلا

سن بالا نشونت میده و مژهااتو نابود میکنه

فقط ریمل و فر مژه خوب بگیر

قشنگ موهاتو پر حجم کن

باشه این کارو هم انجام میدم امید هست که روسیاه نشم،خیلیا میگن مژه بکار ولی به چشم ریزو پف دار مژه نم ...

اسی من یه دوستی داشتم خیلی به خودش میرسیدتولباس پوشیدنم خیلی خوش سلیقه بود چشماشم خیلییییی ریزبودوپف دار ولی واقعا بلدبود قشنگ خط چشم بکشه جوری که دوسپرش میگفت چشمات سگ داره  توهم یادبگیر ارایشت تغییربده

یعنی اونی که تو آیینه میبینیم نیستیممممممم؟

نمیدونم والا

من تو آینه و سلفی قابا تحملم

وای دوربین پشت ، بدم میاد کسی ازم عکس بگیره حتی😫فیلم عروسیمو میبینم حالم بدمیشه، دلم میهاد گم و گورش کنم

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
نمیدونم والامن تو آینه و سلفی قابا تحملموای دوربین پشت ، بدم میاد کسی ازم عکس بگیره حتی😫فیلم عروسیم ...

منممممممم

ببین وقتی میخوام عکسای خانوادگی بگیرم آرزو میکنم آبشم برم زمین

اسی اگه زیباترین دختر دنیام باشی خودتو دوست نداشته باشی و مدام از خودت عیب و ایراد بگیری بقیه ن بهت احترام میزارن ن دوست دارن پس حدددداقل اگه اعتماد بنفسم نداری جلو بقیه عیب رو حودت نزار که همین شوهرت باورش بشه همیشه از خودت تعریف کن و رو اعتماد بنفست کارکن