2777
2789

پسردایی و پسرخاله ام همسن هم هستن هردو ۱۰ سالشونه خواهرزاده ام ۲ سالشه تو اتاق خواب بود خونه ام پر مهمون رفتم از اتاق وسیله بردارم دیدم یه بالشت خیلی بزرگ از اینایی که استوانه ای هستن(قدیمیا خیلی دارن برای مادربزرگمه) گذاشتن روی صورت بچه و بالاسرش وایستادن منو که دیدن خیلی ترسیدن و فرار کردن بالشتو هز صورت بچه برداشتم صورتش کبود شده بود از بی نفسی فقط عمرش به دنیا بود و خدا با ما بود  که من رفتم تو اتاق وگرنه بچه تموم میکرد انقدر شوک شدم که نتونستم به کسی چیزی بگم اینم بگم ما با خاله و دایی هام سر ارث و میراث اختلاف داریم و خیلی دشمنیم ممکنه اونا به بچه هاشون گفته باشن این کار وحشتناکو بکنن؟

اون دوتا بچه الان زندن؟

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خدا رحم کرد 😓😓😓 صدقه بذارید 

نه بابا یعنی اونقدر بی عقل و بیشعورن که یه بچه رو بکشن برای ارث 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

اون دوتا بچه الان زندن؟

باورت میشه انقدر شوک شدم نتونستم چیزی بگم بعدشم زود پاشدن رفتن گرچه اگرم میگفتم باور نمیکردن میگفتن از خودم درآوردم دنبال دعوام انقدر که کصافطن

نزدی تو گوششون؟ اهاعصابم خورد میشه این چیزا رو میشنوم و میبینم و میخونمبچه‌ی بی‌دفاع رو تنها نذارین ...

فرار کردن رفتن پیش ننه باباهاشون بعدم زود رفتن خونه اشون

وای خدا رحم کرد 😓😓😓 صدقه بذارید نه بابا یعنی اونقدر بی عقل و بیشعورن که یه بچه رو بکشن برای ارث

اخه میدونن این بچه ها دست ما امانتن پدرشون نیست بالاسرشون بلایی سرشون بیاد دست از سر ما برنمیدارن

باورت میشه انقدر شوک شدم نتونستم چیزی بگم بعدشم زود پاشدن رفتن گرچه اگرم میگفتم باور نمیکردن میگفتن ...

من بودم همین الان زنگ میزدم به ننه باباشون

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

اخه میدونن این بچه ها دست ما امانتن پدرشون نیست بالاسرشون بلایی سرشون بیاد دست از سر ما برنمیدارن

لعنت بهشون اگر واقعا گفته باشند 

کاش نفری یه دونه میزدی تو گوش بچه ها و سر و صدا میکردی 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40