2777
2789
عنوان

خیلی میترسم دارم سکته میکنم بیاید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 55 پست
ببهرنگ استوری گذاشتم ۴ساعت پیش که دیشب یه نفر شیشه ماشین شو شکسته بهش آدرس داده که بره تو کلاردشت یه ...

ای بهرنگ هر کی در میزنه میگه بیا میری باهاش پس چرا من در زدم گفتم بیا عقبی رفتی

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تبلیغه چقدر ساده هستید.مثلا طرف تو برج زندگی میکنه یهو میاد میگه تو بالکنم بوده همه هم بلاگرا.واقعا ...

آخه اون آدرس تو نت زدم چیزای بدی نوشته .نوشته خونه متروکه و ترسناک و خانه ارواح

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿
اون خونه چی.خونه ارواح میگن

تبلیغ فیلم جدید سیامک انصاری هست.جیغ.یعنی اینکه فقط برا بلاگرا و افراد مشهور پیش اومده و پلیس دخالت نمیکنه و هیچ دوربینی نگرفته اینا رو سوال نیست براتون

We remember #PS752

ااستوری شو ندیدید؟؟

پیج شوبده

اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین  علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین

آخه اون آدرس تو نت زدم چیزای بدی نوشته .نوشته خونه متروکه و ترسناک و خانه ارواح

ولمون کن بخدا.از طرز رفتار همه معلومه تبلیغه باز سوال براته.مثل همون بشقاب پرنده هر چی کفتیم دروعه هی دلیل اوردن نه واقعیه.همه دیدن

We remember #PS752

اون خونه چی.خونه ارواح میگن

دنبال پر بازدبدی؟ 

بزار دبگ عکسو الکی لفت میدی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃