2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 18492 بازدید | 481 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حس بدنداشته باش من الان صورت ام لک وجای جوش داره نمیدونم چیکار کنم همش میترسم دستکاری کنم بدتر بشه فعلا بیخیال شدم اونی که توروبخواد نگاه به این چیزا نمیکنه

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

بنظر من الان دیگه هیکل و استایل حرف اولو میزنه زیبایی صورتم در حد معمول باشه کافیه .آرایش درستم خیلی تاثیر داره رو صورت خیلی زیاااد ولی در آخر زشتی زیبایی مهم نی آدم دلش خوش باشه فقط

منم این مشکل رو دارم متاسفانه

چرا باید همه رو از خودمون راضی نگه داریم؟ فکر میکنم چون وقتی یه دختر بچه بودیم ما رو مثل پسرا به خاطر شجاعتمون، مسئولیت پذیریمون، جسارتمون، فکر اقتصادیمون، تلاشمون و ... تحسین نکردن.  مارو به خاطر مطیع بودن و راضی نگه داشتن بقیه تحسین کردن. ما عزت نفس نداریم. خودمون رو شرطی لایق دوست داشته شدن میدونیم. به شرط زیبایی و اظهارنظر نکردن و مطیع بودن

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

کاش منم ثروت ایلان ماسک رو داشتم  اما زشت ترین موجود بودم😖

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️