2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 19915 بازدید | 484 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

و واس روشنی پوستمن خودم پوستم روشن بود از اول ولی خب به خاطر آفتاب سوختگی و .... از رنگ صورتم راضی ن ...

اسم ضدآفتاب تون چیه؟ عزیزم، ؟؟؟

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

اسی یه چی بگم ابرو از عمل بینی خیلی بیشتر تاثییر میزاره،، زنداداش من خیلی چهره ی زیبایی داره ولی ابرو هاشو وقتی درست کرد خییلی زشت شد ابروهاش و مد روز کرده پهن شده اصلا به صورتش نمیاد،، برو دنبا درست کردن ابرو

عزیزم من شما رو ندیدم ولی تجربه ام میگه این جور تاپیکا پشتش یه خوشگل بی اعتماد به نفسه

بعضیا عیب خودشون رو هر چه بزرگ باشه نمی بینن و بعضیا هم حسنشون رو هر چی زیاد باشه نمیبینن.

مثلا یه خواهرزاده دارم یه گرم چربی تو بدنش نیست ولی میگه من چاقم برعکس خودم. ترازو بهم‌میگفت خیلی اضافه وزن داری اما خودم  تو آینه فقط یه کم چاق تر از نرمال می دیدم.  چون خودمو دوس دارم و خیلی قبول دارم.

یا خواهرام که از من خوشگلترن ولی خودشون رو زشت می بینن اما من خودم رو خوشگل می بینم 

مهم اینه حالمون با خودمون خوب باشه

بنظر من الان دیگه هیکل و استایل حرف اولو میزنه زیبایی صورتم در حد معمول باشه کافیه .آرایش درستم خیلی ...

بعضی ها صورتشونو نمیشناسن باید بدونی چه نوع آرایش به آدم میاد،، شاید به یچی فقط رژ لب بیا،، آرایش غلیظ نیاد

کی بهت اینقدر حس ناکافی بودن داده؟من بنظر خودم زیبا بودم بعد که بهم خیانت شد رفتم دنبال کارای زیبایی ...

دقیقا مثل من .. منم بعد اینکه بهم خیانت شد، همش میگفتم حتما مشکل از ظاهر من بود همش رفتاراش بهم ناکافی بودن میداد رفتم عمل بلفاروپلاستی کردم الان دو ساله تو هیچ مهمونی فامیلی شرکت نمیکنم از کارم اومدم بیرون، هر روز کارم گریه ست و افسردگی شدید گرفتم. ولی اون آدم هر روز با یک دختر خوشگله و تو زندگیشم هر روز داره موفق تر میشه. خدا هم همه چیو دید و میبینه ولی فقط هوای اونو داره و تقاص منو ازش نمیگیره

صورت زیبا قشنگه ولی مهم تر از صورت،سیرت زیباستمطمئن باش هرچیزی یه حکمتی توشهو قطعا توام خوشگلی شک نک ...

تو این دوره زمونه صورت زیبا مهمه ن سیرت

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.                 من‌طُ‌را‌با‌خون‌و ‌دل‌از‌یاد‌بردم‌لطف‌کن‌هر‌کجا‌چشمت‌به‌من‌ افتاد‌کج‌کن‌راهت‌را :)                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯