2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 24799 بازدید | 498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم یه روزی همه ی ما این حقیقت رو ببینیم که زیبایی واقعی در درون ماست نه در ظاهرمون....ظاهر همه ی ما رو خدا آفریده و خدا جز زیبایی چیزی خلق نکرده...ما اگه زیبایی درونمون رو درک کنیم و ببینیم دیگه زیبایی های بیرونی در هر شکل و قیافه ای که باشد نمی تونه ما رو جذب یا فریب بده...تموم زیبایی های دنیا در برابر اون چیزی که درون ما هست مثل سَرسوزنی در برابر اقیانوسه...

بعضی ها صورتشونو نمیشناسن باید بدونی چه نوع آرایش به آدم میاد،، شاید به یچی فقط رژ لب بیا،، آرایش غل ...

دقیقا همینه باید آنقدر آرایش کنی ببینی چی به صورتت میاد 

واقعا این روزا زیبایی خیلی مهمه.. مهمتر از اون استایل لباس پوشیدندرسته ذات قشنگ هم مهمه

استایل هم واقعاً نیازمند پوله عقاید خانواده و فرهنگش هم مهمه 

اندام هم مهمه 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 

خوشکل دیدم زیاد، یکی لبخندش قشنگه، یکی بینیش، یکی موهاش و یکی هم ذاتش قشنگه، یکی هم اعتماد بنفسش خوشکلش میکنه

بنظرم رو طرز فکرت کار کن. همه چی هم خوشکلی نیست.

حتما اینستا هم داری؟ که بیشترشون فلکه و اعتماد بنفس آدم رو از بین میبره.

ببین عزیزم من شما رو ندیدم و نظرم نمیدم راجع به این قضیه حرفای صرفاً شعاری هم نمیزنم 

اما شما اول از همه به یه مشاوره روانشناسی نیاز داری برو دنبالش حتماً ، برو دنبال یه روان‌درمانگر خوب و اگه واقعا هم خودت بخوای روحیه و طرز نگرشت خیلی بهتر میشه 

بعد اینم بگم عملای زیبایی به دکترشم خیلی بستگی داره اگر میخوای واقعاً بهتر بشی باید بری پیش دکترای خوب

بینی گوشتی خیلیا دیدم دارن و با عمل بهتر شدن 

برای پوستت هم برو پیش متخصص پوست خوب 

و ورزش و تغذیه سالم هم داشته باش 

اما در وهله اول به یه روانشناس خوب نیاز داری 

بعد اینم بگم زیبایی و دلنشین بودن واقعا سلیقه ایه ، هر آدمی از نظر یکی حداقل جذاب به نظر میاد 

اما مهم اینه که آدم خودشو دوست داشته باشه و اول همه برای خودش ارزش قائل باشه 

وقتی عزت نفس و اعتماد به نفس بالایی داشته باشی بقیه هم بیشتر قبولت دارن مطمئن باش اینو خودم دیدم واقعا ثابت شدست

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 

عزیزم فکر نمیکنی جای این کارا باید بری پیش تراپیست یا همون روانشناس و مشکل رو از درون حل کنی؟ منم به همچین چیزی دچارم و بعد از عمل بینی هم حس زیبایی نمیکنم ولی آگاهم به اینکه ظاهرم مشکل نداره اون افکارمه که مشکل داره. نمیخاد برای این چرت و پرتا هزینه کنی برو پیش روانشناس

البته که خوبه آدم به خودش برسه ولی نه دیگه اینجوری که شما نوشتی

این همه عمل و زیبایی انجام دادی بعد میگی خدایا پول ندادی بهم

همش دنبال این پست بودمم😂😂

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
این همه عمل و زیبایی انجام دادی بعد میگی خدایا پول ندادی بهم

حق😐

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞