2777
2789

وقتی مجرد بودم اگر تو خونه کسی مریض میشد خواهرام مثل یه پرستار بودم اما وقتی مریض میشدم هیچکس اهمیت نمیداد بهم. برا تولد همشون کیک میخریدم اما وقتی تولدم میشد کسی کیک نمیخرید برام. الان بدون شوهرم چیزی نمیخورم امروز مریض شدم هم انفولانزا هم پریود شدم با وجودی ک حالم خیلی بد بود ناهار درست کردم براش میتونست امروز نره سرکار حال منو دید هم دیشب با دوستش رفت بیرون 11 شب اومد هم امروز صبح رفت سرکار عصر رفت کلاس بعدشم گفت شام چی داریم گفتم هیچی نمیبینی حالم بده حداقل میبردیم بیروت یکم تابم میدادی گفت نمیبینی خسته ام بعدش بلند شد یکم ماکارونی از ظهر بود خورد حتی نگفت این مریضه افتاده براش یکم ببرم یا حداقل بزارم براش. منم ساندویچ سفارش دادم میدونم برام خوب نیست اما دلم کشید. بعد بهم گفت طلبکاری شام بهم ندادی گریه هم میکنی گفتم تو ک خوردی منم سفارش دادم حداقل میگفتی مریضه یه قاشق ببرم براش. اومد بلند بشه بشقاب انداخت پوست تخمه پخش شد روفرش میگم جمع کن میگه به منچه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر شبیه منی ،انقدر به دیگران اهمیت میدی که زیادشون شده دیگه اصلا خودتو نمیبینن فکر میکنن فقط تو باید بهشون اهمیت بدی اونا مسئولیتی درمقابلت ندارن 

بیخیال بشقاب برو استراحت کن فردا یه جارو برقی بکش شوهرت شعور نداره

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

مردا همشون همین عنن ول کن

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

شوهرمنم تخمه خورده فوت کرده روفرش میگه بزاربخوابیم فرداحمع میکنی

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

ای شوهرتو گ.... دم

سلام صرفا این اکانت برای سرگرم کردن خودم و شما ساخته شده 🤝🏻😌 دلقک بازی های منو پذیرا باشید😁😂👐🏻 صرفا جهت اینکه این روزا سخت نگذره برام بلاخره پشت کنکوری و...