2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 20919 بازدید | 488 پست
ای کاش من زشت بودم ولی زندگی خوبی داشتم

ایکجوری نگو

من موهام کم پشته به شددددت اما مشکی بود

خواهرشوهرم موهاش سفید ولی پر پشت

یه روز که داشت کلاسه میکرد منم گفتم کاش موهای من مثل تو پرپشت بود اما سفید بود. رنگ میکردم

به خدا قسم موهام همه سفید شد و تازه خالی ترم شده رسما کچل

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
منم خیلی زشتم و پول ندارم و واقعن زشتم

پروفایل خودتی؟؟ قشنگی ک

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس ولش کن.مدل یا بازیگر که نیستی. سعی کن به تیپ و لباست برسی و مرتب و به روز باشی. به نظرم رنگ پوست ...

منم این مشکل رو دارم متاسفانه

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
پروفایل خودتی؟؟ قشنگی ک

اره خدمم ممنون 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

اره خدمم ممنون

😂😂😂😂

دیوونه چرا به خودت میگی زشت

جدای از شوخی

تو اخلاقت خیلی باحاله خیلی دیدم تو تاپیکا جنبت بالاست و باحالی

مگه میشه تو ب این باحالی زشت باشی

😂😂😂😂دیوونه چرا به خودت میگی زشتجدای از شوخیتو اخلاقت خیلی باحاله خیلی دیدم تو تاپیکا جنبت بالاست ...

قربانت ولی زشتم  چ کنیم دیگه می‌سازیم 🥴😂 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

قربانت ولی زشتم چ کنیم دیگه می‌سازیم 🥴😂

شاید نظر خودته فقط

اخلاق ب این خوشگلی قسافرو هم قشنگ میکنه

قربانت ولی زشتم چ کنیم دیگه می‌سازیم 🥴😂

قیافه*

شاید نظر خودته فقطاخلاق ب این خوشگلی قسافرو هم قشنگ میکنه

چی بگم عزیزم شایدم اینطوری واقعن بقول شما

چی بگم عزیزم شایدم اینطوری واقعن بقول شما

مطمئنم

چون آدمای شاد و باجنبه یه نمکی دارن ک خیلیا ندارن

و اینکه اخلاق رو قیافه خیلی اثر میذاره

مطمئنمچون آدمای شاد و باجنبه یه نمکی دارن ک خیلیا ندارنو اینکه اخلاق رو قیافه خیلی اثر میذاره

مرسی خانم دکتر 💓

کسایی که دوست داشتین خوشگل بودین، اگه خوشگل بودین چکار میکردین که؟؟

من دوس داشتم خوشگل بودم اگر زیبا بودم اولین کاری که میکردم دوس داشتن خودم بود الان اصلا خودمو دوس ندارم اعتماد بنفس ندارم ترسوام از جمع فراری ام