2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 18502 بازدید | 481 پست
مرسی عزیزم بله دوتا دارم

خدابرات نگهداره گلم❤ 

حال دنیا را چو پرسیدم من از فرزانه ای                  گفت یا باد است ، یا خواب است ، یا افسانه ای       گفتم آن ها را چه می گویی که دل بر او نهند            گفت یا مستند یا کورند یا دیوانه ای                      گفتم از احوال عمرم گو که بازم عمر چیست گفت یا برق است یا شمع است یا پروانه ای  گفتمش احوال جانم را پس از مردن  بگو؟  گفت یا باغ است یا نار است یا ویرانه ای

بچه ها چهره اونقدرا مهم نیس ک رفتار وحرف زدن

یه دختره هست تو فیلم قهوه پدری

داره مثلا کافی شاپ داری اموزش میده،،،اون،،

باور کن قیافه خاصی هم نداره ولی خرف زدنش ،،لحنش،،میمیک صورتش ،،،بنظر میاد چقدر جذابه

همینجوری فک کن بازیگر شده تو کار مدیری

فقط تاثیر لحن و حرکات و ببین شما!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب بزنم یا روز من خیلی زدم چرب و یه جوریه بدتر تیرم کردو و جوش میزد

بیین من رنگ پوستت رو‌واقعا دوس دارم 

ولی اگر خودت حالا میخوای روشنتر بشه ماسک سفیده تخم مرغ بزار میگن روشن میکنه 

هر هفته بزار 

رژ قرمز نزن رژ کالباسی بزن 

ببین توصیه ها رو قشنگ رو برگه بنویس 

همه رو یکی یکی انجام بده من پستت رو ذخیره میکنم 

یکی دوفچهفته دیگه بیا ببینیم چه جیگری شدی🥰🥰😁😁

اسی جان من عکستو ندیدم ولی مطمئنم هر آدمی زیبایی های خودشو داره،بعدشم حتما با معیارها و سلیقه های شوهرتون میخوندین که شمارو واسه ازدواج انتخاب کرد دیگه... 

شما خودت فک میکنی زشتی از دید شوهرتو خیلیای دیگه خوشگلی

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
فکر کنم هر جا پیدا می‌کنی همینجوری میری داخل... یا به قیمت خیلی توجه می‌کنی... آخه دکتر بینیت احتمال ...

چشمام پف زیر و پشت داره پلکم هم افتادست اصلا خط چشم نمیشه بزنم با اینهمه پف.دکتر بینی بنامی بود خیلیا رو واقعا زیبا عمل کرد.هاشورم و سه سال پیش زدم پاک شده تقریبا

اکثرا میزنم بخدا بی نتیجه اش خیلی صدافتابا رو امتحان کردم.دکتر بهترین رو برام نوشت گفت مشکل از پوستت ...

خب اگه ذاتا پوست سبزه ای داری که البته سفید نمیشی 

ژن رو که نمیشه تغییر داد 

ولی با رسیدن به پوستو میتونی پوستت رو تبدیل به بهترین ورژنش کنی 

خودت رو دوست داشته باشد 

باشه 👌

تو عکس نمیذاری عزیزم ؟ 

حال دنیا را چو پرسیدم من از فرزانه ای                  گفت یا باد است ، یا خواب است ، یا افسانه ای       گفتم آن ها را چه می گویی که دل بر او نهند            گفت یا مستند یا کورند یا دیوانه ای                      گفتم از احوال عمرم گو که بازم عمر چیست گفت یا برق است یا شمع است یا پروانه ای  گفتمش احوال جانم را پس از مردن  بگو؟  گفت یا باغ است یا نار است یا ویرانه ای
اسی جان من عکستو ندیدم ولی مطمئنم هر آدمی زیبایی های خودشو داره،بعدشم حتما با معیارها و سلیقه های شو ...

شوهر از مجبوری منو گرفت بعدشم از بس بهم گفت زشت و ایراد گرفت خستم بخدا همش دنبال طلاقم که از زشتی فرار کنم خانواده ی همسرم زیبای واقعا

ممنونم عزیزم❤️

راستی عکس تمام رختوگذاشتی؟من داشتم برای بقیه مینوشتم ندیدم

بیین من رنگ پوستت رو‌واقعا دوس دارم ولی اگر خودت حالا میخوای روشنتر بشه ماسک سفیده تخم مرغ بزار میگن ...

عزیزم بجز کالباسی دیگه چ رنگ رژی ب سبزه ها میاد؟

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.

عزیزم مایعات زیاد بخور تا ژل لبت جذب نشه، واقعا اثر داره، من نیم سی سی ژل میزنم اصلا جذب نمیشه بسکه اب میخورم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی