2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 27243 بازدید | 501 پست
چکار کنم گلم

اولا من بینی شمارو دیدم دکترتون خوب نبوده هر چی هم بگه کار من بی عیبه میاد عیب روی بینی و پوست شما میذاره 

دوما مشکل اصلی شما حس شماست که فکر میکنی پوستت باید حتما سفید و روشن باشه کی گفته؟ این همه مدل ها پوستشون سبزه و گندمی هست باید پوست خودتو دوست داشته باشی کاری که میگم رو بکن هر شب به مدت 5 دقیقه برو جلوی آینه و از خودت تعریف کن از پوستت تعریف کن باید کار کنی رو اعتماد به نفست باید بپذیری که پوست شما رنگش اینه و جلوی زیبایی شمارو نگرفته چشمای شما حالت لبتون که اصلا لبخند نزدی تو عکس مشخصه چقد اعتماد به نفس کمی داری یا خوشت نمیاد از چهرت 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

من عکست رو دیدم کاملا صادقانه نظرم رو میگم

اولا لازم نیست سفید باشن همه پوستت قشنگه 

اما اگه خودت خیلی برات ناراحت کننده است ماسک های خونگی رو امتحان کن مثل حنا بی رنگ و ماست و دو قطره آبلیمو

از سرم ها هم میتونی استفاده کنی مثل نیاسینامید 

و اینکه یکم چهره ظرافت لازم داره وگرنه زیبایی 

هاشور ابروها رو پاک کن چهره رو خشن کرده

یه مدل طبیعی و دخترونه میکرو کن

جلوی موها رو حتما کوتاه کن(نه خیلی زیاد) در حدی که تا زیر بینی یا چونه ات باشه با اون حالت قشنگی که داره خیلی بهت میاد حتما یه وری شونه کنی

بقیه ی چهره ات هیچ ایرادی نداره این تغییرات رو انجام بده عکس بذار منم خبر کن😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چشمام پف زیر و پشت داره پلکم هم افتادست اصلا خط چشم نمیشه بزنم با اینهمه پف.دکتر بینی بنامی بود خیلی ...

پلکت که افتاده نیست، کلی پشت پلک داری... افتاده یعنی پوست بالایی بیاد رو چشم ولی برا شما اصلا اینجوری نیست... دم ابروت خیلی کوتاهه اون اولویتت باشه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
شوهر از مجبوری منو گرفت بعدشم از بس بهم گفت زشت و ایراد گرفت خستم بخدا همش دنبال طلاقم که از زشتی فر ...

عزیزم عکس نمیزاری؟ شاید خودت فکرمیکنی زشتی ولی نباشی. عکستو بزار خوشگلم

بیین من رنگ پوستت رو‌واقعا دوس دارم ولی اگر خودت حالا میخوای روشنتر بشه ماسک سفیده تخم مرغ بزار میگن ...

باشه خودمو قشنگ میکنم عکس میفرستم چه تلاش‌هایی ک کردم و نتیجه نداشت بیشتر از همه من برای زیبای جنگیدم دریغ از تاثیری