خدایا چقدر بی عدالتی آخه یکی رو زیبا خلق کردی،یکی رو زشت آفریدی پولشو دادی ک خودشو از نو کوبید و ساخت،چرا به من نه خوشگلی دادی نه پولشو دادی یه مقدار طلای اول زندگیمو همه رو دادم بابت عمل بینی و گونه و ژل لب و لیزر جای جوش صورت و هاشور و صافی مو و بابت انواع و اقسام کرمها و ژل و صدافتابا و پن برای سفید شدن پوست ولی به فاطمه ی زهرا دریغ از یک درجه بهبودی تمام تلاشا رو دکترا ناموفق خواندن.میگن جنس بینیت ضخیمه نشد پوستت کلفته و تیره لیزر جواب نمیده،و صورتت یه مشکل داره که با ژل گونه و لبت میجنگه و آبش میکنه
اسی به خودت احترام بذار خودتو دوست داشته باش عزیزم
حال دنیا را چو پرسیدم من از فرزانه ای گفت یا باد است ، یا خواب است ، یا افسانه ای گفتم آن ها را چه می گویی که دل بر او نهند گفت یا مستند یا کورند یا دیوانه ای گفتم از احوال عمرم گو که بازم عمر چیست گفت یا برق است یا شمع است یا پروانه ای گفتمش احوال جانم را پس از مردن بگو؟ گفت یا باغ است یا نار است یا ویرانه ای
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کردم عمل دردم اینه.دکتر خوبی بود گفت چون پوستت زیادی کلفت و ضخیمه تغییر نکرد
فکر کنم هر جا پیدا میکنی همینجوری میری داخل... یا به قیمت خیلی توجه میکنی... آخه دکتر بینیت احتمالا خوب نبوده... اونی هم که هاشور ابروت رو زده و ابروت رو اونجوری برداشته هم همینطور... هاشور ابروت رو درست کن و یه خط چشم باریک تتو کن ببین چقدر عالی میشی...