2777
2789
عنوان

بچه ها بعد چه مدت چت کردن طبیعیه طرف پیشنهاد قرار بده

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 47 پست
بعد چه مدت دیدین اول همسرتون پیشنهاد داد؟؟

یکماه حرف زدیم بعد بنا به دلایلی چند ماه من کلا گوشیم رو برای پنج ماه کنار گذاشتم و با همه قطع ارتباط کردم بعد پنج ماه که گوشی روشن کردم اولین نفر که پیام داد همسرم بود ده روز بعد همو دیدیم...پونزده روز بعد اومدن خونه مون

لعنت به ذات و وجودت افغانی....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثلا چجوری دیشب حس میکنم خیلی توجه کردم بهش اساس کشی میکنن بیان محله ما گفتم چیزای سنگین بلند نکن خن ...

مثلا من یه روز مدل شما صحبت کنم فرداش بی میل تر و بی حو۱له تر رفتار میکنم اونم منتطر میمونه تا یکم وا بدم 

بستگی به طرف هم داره

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
کاملا اشتباه میکنی ...اون میخواد خودشو از تنهایی در بیاره..خودشو با شما سرگرم می‌کنه...بذار غرور داش ...

از تنهایی در بیاره هم باید یه قراری بزاره دیگ 

بلاخره ۳۱ سالشه این کارتی بچگانه واس دوران بیست سالگیه 

مثلا من یه روز مدل شما صحبت کنم فرداش بی میل تر و بی حو۱له تر رفتار میکنم اونم منتطر میمونه تا یکم و ...

اها چه باحال 

من تو بی محلی کردن کارم بیسته ولی چون میترسم سرد بشه نمیکنم 😂🤦🏻‍♀️

میگم تو چت کردنام قلب و اینا نزارم ؟؟ بعضی وقتا میزارم … داشتن اساس کشی میکردن منم جو گرفت بهش گفتم ...

نه موردی نداره بلاخره باید یه جوری بفهمه برات مهمه و بیتفاوت نیستی بهش .... در همین حد خوبه ولی زیادی قربون صدقش نرو و خیلی احساساتی عمل نکن از همین العان چون وقتی همه احساستو براش رو کنی دیگه کنجکاو نیست کشفت کنه و ممکنه سرد و دلزده بشه کلا طوری رفتار کن همیشه سیکرت بمونه احساست براش اینطوری جذاب میمونی براش (اینایی که گفتم هم منشا علمی داره هم تجربه خودمه )انشالا موفق بشی 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...