2777
2789
عنوان

بچه ها بعد چه مدت چت کردن طبیعیه طرف پیشنهاد قرار بده

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 47 پست
راهی هست غیر مستقیم بهش بفهمونم ؟؟

چه عجله ای داری ؟  بزار از احساسش مطمئن بشه و  اون بخواد  وقتی وابستت بشه و دل بهت ببنده خودش لحظه شماری میکنه که ببیندت احتمالا از اون پسراییه که محتاطانه قدم بر میداره  هول بازی دربیاری میترسه و عقب نشینی میکنه صبر توی رابطه خیلی مهمه  عزیزم

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

چه عجله ای داری ؟ بزار از احساسش مطمئن بشه و اون بخواد وقتی وابستت بشه و دل بهت ببنده خودش لحظه ش ...

اره دقیقا همینه ک میگی خیلی محتاطه 

فالور دخترم دو سه تا بیشتر نداره 

من میترسم همینجوری از روی گذراندن اوقات فراغت پیام رد بدل بشه 

وگرنه خودمم سر قرار رفتن برام خیلی سخته حتی این اولین کسیه که سر قرار میرم باهاش اگ بخواد پیشنهاد بده 

استرس سگیییی میگیرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه عجله ای داری ؟ بزار از احساسش مطمئن بشه و اون بخواد وقتی وابستت بشه و دل بهت ببنده خودش لحظه ش ...

میگم تو چت کردنام قلب و اینا نزارم ؟؟ 

بعضی وقتا میزارم … داشتن اساس کشی میکردن 

منم جو گرفت بهش گفتم چیزای سنگین بلند نکن اونم خندید گف چرا گفتم کمرت آسیب میبینه 😐😐😐😐😂

الان پشیمونم 

وقتتو صرف آدمای مجازی نکن خیلی هاشونم اون چیزی ک میگن نیستن چ بسا زن داشته باشن 

تو مجازی فقط در حد سرگرمی چت کن وبهش ب عنوان سرگرمی نگاه کن مگه اینکه خلافش بهت ثابت بشع

الانم وقتتو سر کسی حتی از نزدیک ندیدش نکن 

اصلا میتونی خودتو بگو بیا همو ببینیم چون من باید بدونم دارم با کی چت میکنم برو ببینش اگ خوشت نمیومد تمومش کن 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
وقتتو صرف آدمای مجازی نکن خیلی هاشونم اون چیزی ک میگن نیستن چ بسا زن داشته باشن تو مجازی فقط در حد س ...

دلم میخواد پیشنهاد از سمت اون باشه 

میدونی محتاطه 

مستقیم بیان نمیکنه اصلا مثلا از طریق پست حرفشو میزنه 

یبار اوایل برام پست فرستاد نوشته بود اینو بفرس برا کسی ک روت نمیشه بهش بگی دوستت دارم …

واقعا سردر گمم 

وقتتو صرف آدمای مجازی نکن خیلی هاشونم اون چیزی ک میگن نیستن چ بسا زن داشته باشن تو مجازی فقط در حد س ...

میگم تو چت کردنام قلب و اینا نزارم ؟؟ 

بعضی وقتا میزارم … داشتن اساس کشی میکردن 

منم جو گرفت بهش گفتم چیزای سنگین بلند نکن اونم خندید گف چرا گفتم کمرت آسیب میبینه 😐😐😐😐😂

الان پشیمونم 

راهی هست غیر مستقیم بهش بفهمونم ؟؟

ی نظرم هنو خیلی جا داری  یک ماه ک چیزی نیس 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

من با همسرم مجازی اشنا شدیم اما از اول صادقانه شروع کردیم حتی اسم و فامیلی هم رو با مقالاتی که توی سایتهای مختلف داشتیم و کارت ملی مبادله کردیم خیلی زود جدی شد یکبار همو بیرون دیدیم...بتر دوم با خانواده ش اومدن خواستگاری

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
عه خب من میترسم حسش بخوابه

خو بخوابه   اتفاقا بهتر ک درگیر نمیشی زودتر خودشو نشون میده 

ب نظرم ایشون هنوز ذهنش درگیره زمان بده 

جلوی خودتم بگیر فعلا حسی بوجود نیاد یا شدید نشه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
هر چقدر میتونی با دست پس بزن با پا پیش بکشاگه بفهمه مشتاقی دلسرد میشهتحربه دارم حسابی

مثلا چجوری 

دیشب حس میکنم خیلی توجه کردم بهش 

اساس کشی میکنن بیان محله ما 

گفتم چیزای سنگین بلند نکن خندید گف چرا گفتم کمرت آسیب میبینه 🤣🤦🏻‍♀️

بعضی وقتام قلب میفرستم