2777
2789
عنوان

نشخوار فکری چ کنم

148 بازدید | 24 پست

راستش همش ب اذیتای خانواده شوهرم فکر میکنم همش ب بچم ک سقط شد فکر میکنم همششش....خسته شدم.همش غصه رفتاراشون میخکرم چون طبقه بالای پدر شوهرمم بیشتر ب یادم میاد چ کنم.خستم تنهام

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

میدونی دلیلش چیه ؟ چون همسرت درکت نمیکنه 

بنظرم اصلی ترین دلیل اینه ک کسی نیست ک درک کنه و همراهمون باشه 

منم همینطورم تقریبا 

تا یه بدی میبینم ازشون مثل نوار همه کارایی ک باهام کردن از جلو چشمم رد میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من فقط میدونم تکرار جملات و تلقین خیلی تاثیر داره جملات ساده ای مثل اینکه بچم پیش خدا جاش خوبه یا ارزش من با حرفای خواهرشوهرم کم نمیشه

میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست/ ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد ؛ که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره emtehanejabr.blogfa.com

میدونی دلیلش چیه ؟ چون همسرت درکت نمیکنه بنظرم اصلی ترین دلیل اینه ک کسی نیست ک درک کنه و همراهمون ب ...

دقیقا هم درک نمیگنه هم محبت نداره.همشم حق ب اونا میده.خستم بخدا.بچم سقط شده اصلا جون ندارم روحیه داغووون

من فقط میدونم تکرار جملات و تلقین خیلی تاثیر داره جملات ساده ای مثل اینکه بچم پیش خدا جاش خوبه یا ار ...

واقعا اعتقاداتم مثل قبل محکم نیس گاهی فک میکنم خدا منو یادش رفته.من با تمام وجود با کلی سختی بچم اومد بعد از دستم رفت الکی الکی.من سه سال فقط رو مخ شوهرم میرفتم ک بچه دار بشیم چ شبایی ک من همه جور ب خودم رسیدم بعد پشتش کرد اونوری خابید دلم گرفته بخدا.خیلی خستم تنهام.

دقیقا هم درک نمیگنه هم محبت نداره.همشم حق ب اونا میده.خستم بخدا.بچم سقط شده اصلا جون ندارم روحیه داغ ...

من ک الان با همسرم بحثم شد سر همین مسائل اومدم اتاق 

طرز فکرش اینه میگه میدونم همه اینکارارو کردن ولی خب چیکار کنم تا اخر عمر ک نمیشه کشش داد 😐😐 در حالی ک اونا دارن کش میدن و تموم نمیکنن بی احترامیشون رو 

اگ برات تعریف کنم میگی هرکس جای تو بود باهاشون قطع رابطه میکرد !! اما شوهرم ازشون میترسه تا یکم اخم و تَخم میکنن زود میخواد یکاری کنه راضی شن 

[QUOTE=364037322]احتمالا بعد سقط بچه افسرده شدی  سپاسگزاری کن.چقدر بهش دلبسته بودم لباساش چیده بودم این بچه همدمم میشد جای خالی تمام چیزایی ک نداشتم پر میکرد کله ام پر حرفه پر دل شکستنه

من ک الان با همسرم بحثم شد سر همین مسائل اومدم اتاق طرز فکرش اینه میگه میدونم همه اینکارارو کردن ولی ...

من ک ب شوهرم گفتم بمیرن هم نمیرم ختمشون.مگه من تقاص دادم توهینای اینا رو تحمل کنم

تحقیر و توهین

پدر شوهرم ب بچم ک ارومه گفت باید ترو زد

کاش بچم شر بود کاش حداقل کاری میکرد.

دلم انقدر نمیسوخت

[QUOTE=364037322]احتمالا بعد سقط بچه افسرده شدی سپاسگزاری کن.چقدر بهش دلبسته بودم لباساش چیده بودم ...

عزیزم لباس های که براش خریده بودی بردار و براش عزاداری کن 

ولی دوباره قوی تر از قبل و شاد تر از همیشه بلند شو و با دنیا برقص

عزیزم لباس های که براش خریده بودی بردار و براش عزاداری کن ولی دوباره قوی تر از قبل و شاد تر از همیشه ...

اینجوری نابود میشن لباسش نگاه کنم.ی بچه کوجولو دارم ک ۴ سالشه

من ک ب شوهرم گفتم بمیرن هم نمیرم ختمشون.مگه من تقاص دادم توهینای اینا رو تحمل کنمتحقیر و توهینپدر شو ...

خدا لعنتشون کنه 

خدا از شوهرامون هم نگذره ک اجازه توهین و بی احترامی میدن !! 

بنظر من مقصر اصلی شوهرامون هستن اگ تو چشم اینا نبینن نمیتونن انقد بی ادب باشن !! 

ولی خودت جوابشونو بده 

وقتی پای بچت وسطه اجازه نده بهش توهین کنن 

وقتی میگه کتکت میزنم با خنده بگو پس مامانش اینجا چکارس ک شما بخوای کتکش بزنی ؟؟ اجازه توهین ب بچت رو نده ک اعتماد بنفسش رو داغون‌کنن

خدا لعنتشون کنه خدا از شوهرامون هم نگذره ک اجازه توهین و بی احترامی میدن !! بنظر من مقصر اصلی شوهرام ...

سر همین حرفش الان ۴ ماهه خونشون نرفتم با اینکه تو ی ساختمون هستیم نرفتیم.برن بمیرن.