2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جوش زیرپوستی نشون دهنده این هست که پوستت رو درست تمیز نمیکنی .اول از همه باید از این به بعد تو تمیز کردن پوستت بیشتر دقت کنی .

کرم دیفرین عالیه . 

میتونی از سرم درخت چای بادی شاپ هم استفاده کنی.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
کلا صورتم جوش داره

روتینت چیه؟ 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
نمیکنم اسکراب میزنم فقط با سرم چای

ژل دیفرین بگیر همه جوش هات رو درمان میکنه .

اما حتما روتین ساده رو داشته باش بخاطر روتین نداشتن و تمیز نشدن صورتت جوش زیرپوستی میزنی .

میسلار _ شوینده_ تونر _ ابرسان _ ضدآفتاب 

اینا رو بگیر بالای ۱۵ سال باید استفاده بشه روتین پایه هست بخش های اصلیه .