جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
جوش زیرپوستی نشون دهنده این هست که پوستت رو درست تمیز نمیکنی .اول از همه باید از این به بعد تو تمیز کردن پوستت بیشتر دقت کنی .
کرم دیفرین عالیه .
میتونی از سرم درخت چای بادی شاپ هم استفاده کنی.
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
اما حتما روتین ساده رو داشته باش بخاطر روتین نداشتن و تمیز نشدن صورتت جوش زیرپوستی میزنی .
میسلار _ شوینده_ تونر _ ابرسان _ ضدآفتاب
اینا رو بگیر بالای ۱۵ سال باید استفاده بشه روتین پایه هست بخش های اصلیه .