2777
2789
عنوان

بچه ها بعد چه مدت چت کردن طبیعیه طرف پیشنهاد قرار بده

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 47 پست
نه موردی نداره بلاخره باید یه جوری بفهمه برات مهمه و بیتفاوت نیستی بهش .... در همین حد خوبه ولی زیاد ...

اره راست میگی 

مثلا پست اینا در چه مورد بفرستم

یا اون پستای احساسی میفرسته چه جوابی بدم 

هر پیتی میفرسته انگار یه حرفی توش هست 

از تنهایی در بیاره هم باید یه قراری بزاره دیگ بلاخره ۳۱ سالشه این کارتی بچگانه واس دوران بیست سالگیه

خب اگه میخواست قرار بذاره همین الان گذاشت...سعی کن مدتی جواب نده ...خودتو به چیزی مشغول کن تا بتونی پیام ندی تا آتیش بگیره برات ....اگه گفت چرا جواب نمیدین بگو گوشی م خراب شده ...اینطور میتونی بفهمی چی تو ذاتشه....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگم تو چت کردنام قلب و اینا نزارم ؟؟ بعضی وقتا میزارم … داشتن اساس کشی میکردن منم جو گرفت بهش گفتم ...

ب این مورد فقط ب چشم ی سرگرمی نگاه کن و درگیرش نباش وفکر نکن ی رابطه جدی هست مگه این خلافش ثابت بشه یعنی بهت ثابت کنه علاقه بت داره حرفاش درسته آدمه درستیه بیاد ببین تو رو  و چیزای دیگه.....

من خودم با کسی مجازی آشنا شدم دوسال ک حتی ی بارم هم دیگه  رو ندیدم رابطه مون برام مثل ی دوست اجتماعی بود بش دل نبستمم هیچ وقتم نگفتم بیا منو ببین اونم چندباری ب شوخی یا جدی گفت بیام ببینمت گفتم دوس داری بیا من اصراری ندارم 

کلا جایگاه خاصی تو زندگیم نداشت وحتی بهم ابزار علاقه هم می‌کرد اما من داشتم زندگی خودمو میکردم و بعد ی مدت با کسی حضوری آشنا شدم و الانم نامزدیم 

واونم الان زندگی خودشو داره 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍