2777
2789
عنوان

واقعا زنی که خرج داره ارج داره😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 167 پست
اره منم عادتم شده یکم به منم اموزش بده ماهی چقدر خرج میکنی چیا میخری

دیگ رفته خونت فکر نکنم دلت بیاد مشاور هم بری چون هزینه مشاور هم زیاد .خرج کردن که آموزش نمی‌خواد ایینه نگاه خودت کن محصولات پوست و مو بخر .نمیگم وسایل آرایش زیاد به سلامت پوستت اهمیت بده بنا به بودجه آیی ک داری .من صبح و شب صورتم با شوینده مخصوص پوستم میسوزه و دور چشم و ابرسان میزنم و بیرون هم میرم ضدآفتاب و بالم لب .لباس هم اندازه نیازم میخرم .کهنه ها رو میندازم یا اونایی که استفاده نمیکنم ولی نو بودن رو همه رو میدم به کسایی که نیاز دارن دوباره جدید میخرم حس میکنم با این کار برکتم زیاد شده 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرم اون ماه برام پنجاه ملیون خرج کرد 😅اینو نمیگم کلاس بزارم خواستم عذاب وجدان نگیری .کم کم عادت ک ...

ماشالله .خب شوهر من ماهی ۱۲میگیره😅😅🙂البته کسایی هستن حقوق شوهرشون همینقدر ولی بازم دلشون نمیسوزه همش خرج میکنم

دور چشم میزنی چشمت قرمز نمیکنه اذیت نمیکنه ؟

نه اگ چشمت قرمز میشه یعنی به اون دور چشم حساسیت داری بزار کنار یا اونو بزن به خط لبخندت دور چشم یه مارک دیگ بخر برا منم پیش اومده .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
نه اگ چشمت قرمز میشه یعنی به اون دور چشم حساسیت داری بزار کنار یا اونو بزن به خط لبخندت دور چشم یه م ...

من سرم هست احساس میکنم می‌ره تو چشمم که قرمز میشه 

نمی‌دونم یعنی خیلی پایین میزنم ؟

من سرم هست احساس میکنم می‌ره تو چشمم که قرمز میشه نمی‌دونم یعنی خیلی پایین میزنم ؟

باید رو استخون گونه به سمت پایین به طور ضربه آیی بزنی اگ متوجه نشدی بزن گوگول فیلم دور چشم زدن رو ببین 

شما خیلی خسیسی مشکل از خودته،هرکی هم هرچی میگه شما میگی چیکار کنم،نمیتونم،گرونه،یعنی چی زن مگه میشه خسیس باشه،شما باید یه دست لباس زمستونی و یه دست لباس تابستونی برای خدای نکرده ختم و همینطور برای مجلس شادی داشته باشی،چند تا لباس زیر،جوراب کفش باید تهیه کنی،چند دست لباس خونگی،شومیز و شلوار،شال و روسری بخر،یه سری لوازم آرایش در حد ضروری بخر،برو اصلاح و ابرو وموهاتو رنگ کن،همش میگی بچه کوچیک دارم غریبم نمیشه،یعنی چی مگه فقط تو بچه کوچیک داری،چقدر بی دست و پایی،تو که انقدر جنم نداری برای بچه خرج کنی چرا به دنیا آوردیش،نمیخواد هی ماست و دوغ درست کنی سیاست داشته باش به شوهرت نگو درست نمیکنم،بگو تموم شد،رفتم شیر بخرم نداشت حالا امروز تو حاضری بخر وقت کنم درست میکنم،چندبار این کارو بکن عادت میکنه،بگو رفتم خیار مناسب برا شور تموم کرده بود امروز بخر تا بعد،برو بیرون لباس بچه گونه ببین دو دست خوشگلشو برا دخترت بخر،دوتا گیره مو کوچولو برای موهاش بگیر،جوراب فانتزی براش بخر،برای خودتم همینطور،ببخشید تند رفتم خیلی چیزا هست که باید بدونی ولی خودت نمیخوای

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود