اول این بگم که من قناعت میکنم واسه خرید بعضی چیزا و دلم برای شوهرم میسوزه لطفا بهم بگید چیکار کنم دلم نسوزه من خودم دارم زجر میکشم از ی طرف غصه میخورم بعد ۴سال واسه خودم ی کفش خریدم اونم چون ضروری بود میخام بگم کلا مث بقیه نیسم مث همون بقیه ای که شوهرم میگه شبیه اونا به خودت برس نیسم همش میگه مثل...و...ببین چقد به خودشون میرسن همش مسگه شلخته ای اینکه شلختم قبول دارم خب اول که اونا شوهرشون پولدارتره راحت خرج میکنن دوم اینکه اون کارای هنرمندی که من تو خونه انجام میدم اونا اصن و ابدا نکردن فقط اماده میخرن من دلم برا شوهرم میسوزه دلم خاسته طبیعی بخوره خرج زیاد نکنه لوازم ارایشی اخرین بار ۹ماه پبش ی رژ گرفتم که نصفشم مونده چون عادت کردم به شلختگی ولی همونایی که منو باهاشون مقایسه میکنه مرتب خرید میکنن میلیونیییییی و خب به خودشونم میرسن من لباسای تو خونه ایم واسه سال بوق واسه دخترم که نوزاده لباس نمیگیره پارچه میگیره بدوزم و منم وقت نمیکنم انقدر عصبی میشم خیلییی حرف دارم فقط یکوچولو از حرفام فقط لطفاااااا بهم بگید چیکار کنم دلم برا شوهرم نسوزه و از شلختگی دربیام و به خودم برسم تازه اقا میگه چاق هم بشو😪منی که ارثی لاغرم چیکار کنم خب
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شما خیلی خسیسی مشکل از خودته،هرکی هم هرچی میگه شما میگی چیکار کنم،نمیتونم،گرونه،یعنی چی زن مگه میشه ...
😅😢ترسیدم ولی واقعا حرفای تو نسبت به بقیه بهتر بود یهو دلم یجوری شد واقعن من دیونم حالا ان شاءالله دیگه فلافل خیارشور و ماست و...که رفت کنار کلا خیاطیم یوقت اگر میکنم چون عاشق خیاطیم مگرنه به امید خدا قبل یلدا میگم لباس ست میخام واسه خودم و دخترم خداکنه که حمایت کنه چون گاهی موافقت نمیکنه که اونم چون خودم عادتش دادم از اول ولی ماهی هروقت از اب بگیری تازس دیگه باید شروع کنم دعا کنید لطفا برام ان شاءالله که ادم بشم و شوهرمم هرچی بخام برام بخره ممنونم
ماسک مو بخر لوسیون بدن بخر عطر بزن مسواک و مرطوب کننده استفاده کن،دمپایی رو فرشی بپوش،بزار شیک باشی ...
من دیونم خدا کنه همه اینا گفتی انجام بدم گفتی لام یهو دلم خاس الانم پر...راحت واسه نمازم مشکل نیست و ببخشید لوسیون نزدم تا حالا یعنی بعد حموم بزنی بوی بد نمیگری تا حموم بعدی اینجوریه؟مثل ابرسان باید بزنی به بدن؟و دررابطه با بیرون بردن دخترم کالسکه نداره بنظرتون کالسکه بگیرم یا بغل کنم البته بغل خیلی اذیت میشم بخاد لباس گرمم بپوشه خیلی سنگین میشه به شوهرمم گفتم کفت ما زیاد نمیریم بیرون که ولی بنظرتون بخام یوقتی برم تو کوچه دورش بدم فقط کالسکه بخرم ارزش داره؟
منم همیشه میگم اگه شوهری خرج نمی کنه و خسیسه چون مثل ماشینی که آب بندی نشده هنوز حرکت نکرده اس باید انقدر خرج کنه تا خرج کردن یاد بگیره خسیس بودن هم درمان داره آروم آروم درست میشه
من دیونم خدا کنه همه اینا گفتی انجام بدم گفتی لام یهو دلم خاس الانم پر...راحت واسه نمازم مشکل نیست و ...
لوسیون نرم کننده و خوشبو کننده بدن هست مثل همون آبرسان حتی میتونی فیروز بخری خودت و دخترت باهم استفاده کنید،خیلی پوست رو نرم و خوشبو میکنه،در مورد کالسکه به نظر من حتما بخر حتی تو دیوار بگردی دست دوم در حد نو با قیمت مناسب پیدا میشه،آنقدر که خرج نکردی شوهرت میگه لازم نیست باید خودت تغییر کنی تا بتونی تغییرش بدی،کالسکه اگر بخری برای بچه بعدی هم میشه استفاده کنی هر وقت هم بخوای میتونی تو دیوار بزاری بفروشی
آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود