2777
2789
عنوان

واقعا زنی که خرج داره ارج داره😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 167 پست
آره دکتر پوست برا من هم تجویز کرد گفت واقعا خوبهچاق هم میکنه؟

من برا چاقی پودر گین آپ خریدم از اون پودر هایی که برا بچه ها هم میارن .آخه دو نوع گین اپ یکیش عطاری هست کورتون داره .این گین آپ من گرفتم خیلی کم کم حجم میده به شرطی روزی دوبار بخوری تا چهل روز 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیییلیی اعتماد بنفسم پایین خیلی کمروم خیلی مشکل زندگی متاهلی دارم جدا از اونا میل چندانی به رابطه ند ...

اینایی که میگی اصلاااا دلیل نمیشه به خودت برسی مگه چند سالته از یه جایی باید شروع کنی خود خرید باعث حال خوبت میشه مثلا الان برو برا بچت یه دست لباس بخر رنگ قرمز ببین نمیخا گرون بخری همین بلوز شلوار معمولی برا خودتم یه دست بخر برا شب یلدات بعد ماه دیگه کفش بخر ماه دیگه شلوار بیرونی و همین جور اینجوری به شوهرتم فشار نمیاد کمدتم پر میشه از لباسای تمیز و مرتب من مانتو دارم برا شیش سال پیش اما انقدر مرتب پوشیدم که نو نوعه

لباس های کهنه و پاره رو بریز دور برو دوسه دست لباس خونگی خوشگل رنگ شاد بگیر این ماه ماه بعد دوتا مانتو بخر کم کم لباسات رو اوکی کن 

من تنهام ولی بخاطر اعتماد بنفس خودم همیشه لباس خونگی هام مرتب و سته تو الگو دخترت هم هستی به خودت بیا

شاهی که بر رعیت خود میکند ستم                                               مستی بود که میکند از ران خود کباب.  

به وقتش ینفر میاد تو زندگیش که پولای که تو پس انداز کردی برای اون خرج میکنه من که جدا شدم تنها زندگی میکنم هر ماه چندتا لباس جدید میخرم خیلی به تیپ و قیافه و همه چیز اهمیت میدم خودم کار میکنم هم به اندازه پس اندازمیکنم هم همیشه خوشتیپ میگردم 

من برا چاقی پودر گین آپ خریدم از اون پودر هایی که برا بچه ها هم میارن .آخه دو نوع گین اپ یکیش عطاری ...

آخه من کلاژن هنوز نخوردم میترسم خیلی چاقم کنه

نمی‌خوام چاق بشم

البته تا دو کیلو اشکال ندارن

بنظرت کلاژن بخرم؟

مثلاً کم کم چی می‌خری برا عید؟

چادر گرفتم،مشکی نگین دارمجلسی،حالا یکی چادری نیست خب نمیخره 

یه شومیز سارافن سه تیکه گرفتم کفش دارم نمیدونم بخرم یانه

کلا شاید سه بار پوشیدم

با شال

نه نمیشم خودمم به خودم میگم کاش راه قرتی بودن بهم میگفتید ماهی چقدر باید خرج خودم کنم؟

مبلغ مشخص نداره 

لباس بخر لوازم ارایش بخر از صبح تا شب هم کار الکی نکن مگه تو رباتی تو خونه

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
نه نمیشم خودمم به خودم میگم کاش راه قرتی بودن بهم میگفتید ماهی چقدر باید خرج خودم کنم؟

به ماهی چقدر نیست ببین چقدر پول بهت میده من شوهرم ماهی تقریبا سه تومن میده که شهریه کلاس زبان میدن تغذیه بچه هام هست گاهی میوه ای چیزی اما حتما یه تیکه لباسم یا برا خودم یا بچه هام میخرم نمیخاد یکهویی بری کلی لباس بخری اما خورد خورد بخر 

از الان شروع کن ماهی دو تومن کم کم ببر بالا

برو خیابون دو دست لباس خونگی برای خودت دو دست برای دختدت بخر وایسا ماه جدید که شد برو لباس بیرونی بخر برا خودت

اینم بگم بیشتر برای خودت بخر. اون بچشه مجبور میشه بخره براش اما برا تو نمیخره هیچوقت میدونه قناعت میکنی پس بخر برا خودت