2777
2789
عنوان

واقعا زنی که خرج داره ارج داره😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2095 بازدید | 167 پست
وای عزیزم عاشقت شدم آفرین واقعا شیک هستی عزیزم خودت دوختی که انقد ارزون افتاد؟

نه خیاط ۲۰۰ تومن گرفت یه شومیز ساده دوخت 

پارچه رو هدیه گرفته بودم

شلوار از این لی کشی سفارش دادم خیلی قیمتشون مناسبه

من همسرم خوش هیکل و قد بلندن و خیلی خوش لباس منم بخاطر سن کم و بی حوصلگی اصلا به خودم نمی‌رسیدم مامانم انقد دعوام کرد و سرکوفت زد آدم شدم😄

دیدم ظاهر همسرم خیلی از من بالاتره من خیلی ازش تپلترم و زیاد به خودم نمیرسم اگه اینجوری باشه زندگیمون خراب میشه 

رفتم مشاوره و تصمیم گرفتم لاغر شم و به خودم و زندگیم برسم

الحمدلله
به قول مادرم خرج کن بفهمه زن خرج داره ،وگرنه هوس زن جدید میکنه😁من هرماه بلا استثنا برای خودم خرید م ...

افرین منم همینم اصلااااا خریدامو با هم نمیندازم اما بقول شما هر ماه یه جی میخرم اونم مناسب که بهمون فشار نیاد چه برا خودم چه بچه هام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم کلاژن خوردی واقعا اثر کرد؟ چیشد؟چاق هم شدی؟

کاربرای اینجا میگن تاثیری نداره ولی چرا برا من تاثیر کرده 😐صورتم سفت شده و روشن شده وپیشونیم مخصوصا .من با ویتامین سی جوشان میخورمش 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

نه خیاط ۲۰۰ تومن گرفت یه شومیز ساده دوخت پارچه رو هدیه گرفته بودمشلوار از این لی کشی سفارش دادم خیلی ...

آفر رین آفر رین حیفه زندگیت روز ب روز خودت پیشرفت بده نذار فک کنی ازت سره اعتماد به نفس ت میاد پایین 

استاترعقیده دارم وقتی ماخودمون دوست داشته باشیم وبه خودمون احترام بذاریم بقیه هم دوستمون دارن سال قبل اینجایه تایپک بودتوخونه چه لباسی میپوشید شرکت کردم گفتم چه لباسی توخونه میپوشم  گفتم شیک پوشم بعضی ماههاپولی بابت لباس توخونه میدم بیشترازلباس بیرونیم گفتم همه شومیزام حریرهست گفتم تاپ گرون میخرم  جنس ارزون نمیخرم ......یعنی انچنان بهم حمله کردن دلم میخواست کاربریموترک کنم  اگر۲۰نفرازم دفاع کرده بود۸۰نفرمنوزیرسوال برده بودن  باخودم فکرکردم چراکاربریموتعلیق کنم تفاوت بپذیرم  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
واقعا دارم نابود میشم واقعا گاهی دلم میخاد خودکشی کنم به سختی خیاطی میکنم هفته ای شاید ی لباس بتونم ...

داری بهونه میاری. شلختگی هیچ ربطی به پول خرج کردن نداره.درسته بخش مهمی از اراستکی پول هست اما نه در این حد.

لازم نیست ک شما تو یه ماه همه جی بخری کم کم بخر فشار به شوهرت نیاد.

یه ماه بذار لباس خونگی دو سه دست واسه تودتو دخترت بخر ماه بعد لوازم ارایش ماه بعد لباس بیرون ...

از همه مهمتر لباس زیر

😅خب واسه اینکار چقد باید سرمایه داشته باشم؟

شوهرم اون ماه برام پنجاه ملیون خرج کرد 😅اینو نمیگم کلاس بزارم خواستم عذاب وجدان نگیری .کم کم عادت کرده .ماهای عادی ازش ۱۲ ملیون میگیرم اون ماه مشکل پیش اومد .

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

خوبه بهش خودت میگه و تو انجام نمی‌دی ولی من دوست دارم به خودم برسم و همیشه عالی باشه ولی وضع مالی شو ...

ببخشید شما هرچندوقتی کیف و کفش و...میخرید میخام بدونم شما که به خودتون میرسید چجوری هستید