2777
2789
عنوان

واقعا زنی که خرج داره ارج داره😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2098 بازدید | 167 پست
استاترعقیده دارم وقتی ماخودمون دوست داشته باشیم وبه خودمون احترام بذاریم بقیه هم دوستمون دارن سال قب ...

زندگی خوبی داری؟

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای خدا سلامتی بده بهت گلمزن عموتون جوون بود؟

۴۵سالش بود روحش شاد باشه ولی اینقد که شلخته و کهنه پوش بود فکر میکردی شصت سالش .وقتی فوت کرد همه به عموم گفتن چرا فلان دکتر نبردیش عموم گفت این همش میگفت ولش کن چرا خرج الکی کنیم 🤕

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

ببخشید شما هرچندوقتی کیف و کفش و...میخرید میخام بدونم شما که به خودتون میرسید چجوری هستید

فصلی میخرم هر چهار ماه یکبار ولی اگر پول داشتم هر ماه یه تیکه ک لازم داشتم می‌خریدم ولی خب خود شوهرم باید بگه بریم بخریم :/ اگر برام بخواد بخره تعارف اینا ندارم اگرم نخواد بگیره دیگ چیزی نمیگم

اره درسته ولی عادت ندارم ب خرج کردن یچی گرون بخریم دلم میسوزه

لازم نیس گرون بخری همیشه نو و شیک پوش باش 

مگه ماها همه چیو مارک میگیریم 

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

گل زیبا هر ماه چقدر هزینه لباس میدی؟

ممکنه یکماه ۱۰۰هزارتومن خریدکنم یکماه هم ۲۰تومن دلم میخوادارایشم میکردم اما نمیتونم 😀😀😀

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
اره درسته ولی عادت ندارم ب خرج کردن یچی گرون بخریم دلم میسوزه

ناراحت نشی بنظرم خسیسی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

عزیزم من با همسرتون موافقم 

همونطور که ما از مردا انتظار پول و رفاه داریم اونا هم انتظار زیبایی دارن

و مردا اگه ببینن زنشون اهل گرم نگه داشتن و جذابیت و زیباییه خودشون هم هزینه پرداخت میکنن هم تلاششون رو بیشتر

انقدرم به خودت سخت نگیر چه مواد طبیعی به خورد شوهرت بدی چه کارخونه ای کنسروی اخرش تن دورازجون میره زیرخاک 

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
بیچاره چرا فوت شد ؟روحیه آدم ب پوست و لباس ب خدا

یه مریضی ساده گرفت اولش انگشتش ورم کرد عفونت کرده بود دکتر نمی‌رفت می‌گفت یه انگشت ولش کنین بعد دیگ همون یه انگشت زد کل بدنش دکتر گفت دیر اقدام کرده مونده مرحله آخر رسیده 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یه مریضی ساده گرفت اولش انگشتش ورم کرد عفونت کرده بود دکتر نمی‌رفت می‌گفت یه انگشت ولش کنین بعد دیگ ...

چه عجیب عزیزم خدا رحمتش کنه 

آره باید شاد باشیم ب خودمون برسیم بهترین کاره

همینجوری برو جلو تا به جایی برسی ک دلت بزا خودت بسوزه 

البته من به شوهرت حق میدم 

منم اگ شوهرم به خودش نرسه ازش سرد میشم پس شوهرمم حق داره ازم سرد بشه 

من تو ندار ترین حالت ممکن ولی به خودم میرسم  با اینک مشکل مالی داریم فعلا ولی برق تو چشاش حس میکنم اونم به خودش برسه من خوشحال میشم 

مگ قراره چقد زندگی کنی ک  یه  یه خودت رسیدن رو ازش دریغ میکنی 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
دیشب بش گفتم باشه منم مث خاهرت به خودم میرسم ولی اخرماه پولی برات نمیمونه و منم دیگه نه خودم شیر میخ ...

اعلام نکن خریدکن چهاربارماست درست نکن بگوماست بخر