2777
2789
عنوان

واقعا زنی که خرج داره ارج داره😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 167 پست
خدا کنه داشته باشم برم بزنم جالپرو صورتی هم میگن عالیهخواهرتون چی میزنه؟

ابجیم تزریق نکرده فقط فیشیال میرفت .بنظرم هر شش ماه تزریق کن پول تزریق نداشتی فیشیال رو برو پوستت زنده میشه 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر فصل برو لباس های مخصوص اون فصل رو بخر مثلا پاییز پافر و هودی سویشرت چندتا بافت زمستون کاپشن و پالتو بخر نزدیک بهار هم لباس مخصوص بهار هر ماه هم لوازم مراقبت پوست و مو بخر و آرایشگاه هم برو همیشه اینجوری وفتی لباسات زیاد بشه هربار یچیزی میپوشی مراقبم باشی لباس نو میمونه و اینکه یدونه بخر همیشه بپوشه خراب شد یکی دیگه بخره باعث میشه شلخته بنظر برسی مثلا پالتو میخری همراهش بوت ک کیف شلوار بافتی بخر که همه بهم بخوره اصلا هم دلت به شوهرت نسوزه

آره خود دکتره می‌گفت من هر ماااه مزوژل میزنم فک کن هر ماااه

هر شش ماه اوکی هست معمولا با چند بار زدن اثرشون متوجه میشی

آره باید بریم خداییی نریم ظلم ب خودمونه

اره بابا بخودمون برسیم مگه چند سال زنده هستیم زن عموی من فوت شده بود توحسابش کلی پول بود باورت میشه تا زمان مرگش بستر بیماری بود دلش نمیومد خرج کنه 😐بنظرم یه نوع بیماری هست باید طرف با مشاور درمان بشه ،از خرج کردن حالش بد میشه 

چی تو این دنیا مهم تر از خودمون هست من دورانی که مریض بودم اینو با تمام وجود درک کردم تنها کسی که مشکلات همراهت هست خودت هستی و خودت هم باید هوای خودتو داشته باشی 

شما خودت چنتا مانتو داری فک کنم کمدت پر پره؟

اره پر هست منم تا چندسال قبل چیزی نمیخریدم از شوهرم پول نمیگرفتم سال به سال عید به عید ولی از وقتی کار میکنم اگه برم بیرون یا اینستا چیزی ببینم دوست داشته باشم میخرم و معتقدم آدم باید داخل کمدش برای هر مکان و مناسبت لباس داشته  باشه 

اره پر هست منم تا چندسال قبل چیزی نمیخریدم از شوهرم پول نمیگرفتم سال به سال عید به عید ولی از وقتی ک ...

آره دقیقا باید برا همه جا لباس داشته باشی البته اگه آدم تغییر سایز نده

اره پر هست منم تا چندسال قبل چیزی نمیخریدم از شوهرم پول نمیگرفتم سال به سال عید به عید ولی از وقتی ک ...

منم دیونه خرید لباسم دیگه خونمون جا نداره خوراک و لباس مهم ترین چیزه 

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...