2777
2789
عنوان

از خاطرات بی پولیت بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 1576 بازدید | 115 پست
کوچیک که بودم عروسک نداشتم. خواهرزاده م از من سه سال کوچکتر بود و عروسک سخنگو داشت. منم روی کاغذ یه ...

هی روزگار

خواهرم نقاشیش خوب بود میکشید دورشو میچیدیم میشدن بچه هامون بازز میکردیم

شاید دلیل اینک الان خیلی زیاد واسه بچم اسباب بازی میگیرم عقده های بچگیمه 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه مدت خیلی خیلی اوضاعمون خراب شده بود بابام کار گیرش نمیومد  بعد از کلی سختی یه کار پیدا میکرد اونم چند روزه 

که درآمدش هم خیلی خیلی کم بود 

پولمون ته کشیده بود 

خانواده شلوغ 

مامانم همش می‌رفت از مغازه سر کوچمون وسایل قرض می‌گرفت 

خدا خیرش بده اونم همیشه بهمون وسایل میداد هیچی هم نمی‌گفت 

تو همون شرایط برامون مهمون اومد مهمون زیاااد 

برنج نداشتیم 

گوشت و مرغ نداشتیم 

مامانم رفت مغازه دیگه این دفعه مغازه دار گفت من نمیتونم دیگه منم درآمدم از این مغازه هست وقتی همش میگید بنویسید تو حساب دیگه درآمد من از کجا باید تامین بشه؟

مامانم گفت به خدا مجبورم مهمون سر زده اومده هیچی تو خونه نیست که درست کنم ۲ کیلو برنج میخواستم 

اون مغازه دار خیلییی سر و صدا کرد رو سر مامانم  که به من چه 

دیواری کوتاه تر از من پیدا نکردید 

به من چه مهمون اومده 

حسابتو تسویه کن چطوری روت میشه

مامانم اشک تو چشاش جمع شده بود یه نگاه به من کرد  ولی به رو خودش نمیاورد  که میخواد گریه کنه می‌گفت دیگه حالا آدم که همیشه دستش پر نیست بی پول میشه

بعدشم خدا بزرگه 

هنوز اون صحنه یادم میاد دنیا به سرم آخر میشه :))) وقتی مامانم با چشمای پر اشک نگام کرد 

من از این کارا انقد کردم 😂😂

یه بار تو کل بچگیم خواستن عروسک بخرن برام

بین عروسک سخنگو و یه عروسک هست ک مادر و دخترن گفتن انتخاب کن

منم سخنگورو انتخاب کردم بعد گولم زدن گفتن اون یکیه ولی اینا دوتان اونو اوردن برام   دیگه منم شدم قاتلش

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔

شلواری که اون موقع پوشیدی الان مده 🥲😅 شلوار پاره

شلوار مدرسه ک دیگ پاره باشه مد نیس

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
مامانم میگه رفته بودیم شهربازی من دلم میخواست سوار وسایل بشم هیچی پول نداشتن بهم گفتن پول نداریم گفت ...

چ باحال 

ولی برام سواله مادرتون ک پول نداشته چرا بچه رو برده شهربازی 

من تجربشو دارم خیلی دردناکه

هی روزگارخواهرم نقاشیش خوب بود میکشید دورشو میچیدیم میشدن بچه هامون بازز میکردیمشاید دلیل اینک الان ...

اره منم هر جا لباس یا اسباب بازی میبینم میخوام برای پسرم بگیرم که مثل خودم نشه

ولی من هر روز دارم آدم ساکت تری میشم.
ازدواج کردم خداروشکروضعمون بهتره ولی اون روزا منوتبدیل کردبه یه آدم قانع که حرص هیچ چیزی رونمیزنه

چ خوب

اینک حریص نیستی خوبه وگرنه شرایط سخت زندگی مخصوصا بچگی روحو روان آدمو آسیب میزنه

یه مدت خیلی خیلی اوضاعمون خراب شده بود بابام کار گیرش نمیومد بعد از کلی سختی یه کار پیدا میکرد اونم ...

بعد چکار کردین؟‌ چطور از مهمونا پذیرایی کردید؟

ولی من هر روز دارم آدم ساکت تری میشم.
چ باحال ولی برام سواله مادرتون ک پول نداشته چرا بچه رو برده شهربازی من تجربشو دارم خیلی دردناکه

با بابام رفتن پارک دور بزنن و از اونجایی که شهربازی تو پارک بوده من به اصرار کشوندمشون اون سمت 

میگفتن بیا سوار تاپ و سرسره بشو من میگفتم میخوام سوار قطار بشم.

معجزه کن صبر مرا 
یه بار تو کل بچگیم خواستن عروسک بخرن برامبین عروسک سخنگو و یه عروسک هست ک مادر و دخترن گفتن انتخاب ک ...

🥲🥲

حالا من حق انتخاب نداشتم که هیچ 

پدر مادرم نداشتم بالا سرم باشن 

وقتیم برگشتن دوبارع به هم یه رفتارایی کردن که  تو نبودشون حالم بهتر بود

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎
اره منم هر جا لباس یا اسباب بازی میبینم میخوام برای پسرم بگیرم که مثل خودم نشه

میگن هر بچه ای ک بدنیا بیاد روزیشو میاره

این جمله واقعا اشتباهه. ما روزیمون کجا بود تو بدبختیو حسرت بزرگ شدیم

الان اوضاعمون خوبه ولی کو بچگی کو نوجونی