2777
2789
عنوان

از خاطرات بی پولیت بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 1576 بازدید | 115 پست
یه مدت خیلی خیلی اوضاعمون خراب شده بود بابام کار گیرش نمیومد بعد از کلی سختی یه کار پیدا میکرد اونم ...

نمیخوام بگم لعنت به اون مغازه دار

دلم میخواد بگم لعنت به مهموناتون که با اون وضعتون لنگیر مینداختن 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

نامزد بودیم با شوهرم می‌رفتیم بیرون میدونستم پول نداره می‌گفت چی میخوری الکی میگفتم هیچی فقط قدم بزن ...

منم با اکسم خیلی اینجوری کردم پولدار شد رفت  یه پولدار گرفت

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من سوم دبستان بودم اون زمانا مثل الان نبود ک حسرت ی بارون داریم یادمه بارون شدید میبارید و من چترندا ...

چی بگم 💔

چیزی که بیشتر از همه اذیتم کرد این بود که هیچوقت پدر و مادرم ازم حمایت نکردن. توی بحث های کوچیکی که ...

ان شاءالله 

با مداد رنگی‌های آشغالم نقاشی کشیدم و به معلم نشون دادم گفت اینا چیه برو درست رنگ بزن من رفتم نشستم ...

معلم اسکل بوده وگرنه همه میدونن رنگ امیزی به مداد رنگی ربط داره

من تاحالاهرچی خواستم داشتم والان که این خاطرات رومیخونم واشکم دراومده باخودم میگم خدااینهمه نعمت به ...

نمیدونم شاید جبران کنه ولی حس بد الانمون با مرور خاطرات فراموش نمیکنم

الان بهتره وضعتون؟

شکر خدا بله دستمون به دهنمون میرسه حداقلش اینه که الحمدالله محتاج کسی نیستم قربونش برم خدا هوامونو تا الان داشته انشاالله بعد از اینم خواهد داشت🤲🤲🤲

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

اسی این روزهات میگذره و پولدار میشی مطمعن باش خدا خیلی عادله زمان برات میچرخه عوض میشه بزار چندتاشو بهت بگم امیدواربشی 

مامانم بهم ۵۰۰ پول تو جیبی میداد برا مدرسه بعد میگفت خرجش نکن جمع کن لباس بخر با ۵۰۰ هم فقط ی خوراکی میشد خرید ی بار جمع کردم بعد خرجش کردم چقدر سر اون کتک خوردم ک یادم نمیره هیچوقت از مامانم ک میگفت جرا خرجش کردی پولی ک حق خودم بود 

نامزد بودم با مانتو زیر بغل پاره اومدم مهمونی خونه نامزدم از خجالت اب میشدم 

تو مدرسه کیف از این ساده و ارزون ها بود یکی از دوستام مسخرم کرد چقدر دلم شکست و گریه کردم 

ب قول تو پول خوراکی نداشتم اخر زنگ ها ضعف میکردم با اون حال میومدم خونه میدیدم ناهار نیست تخم مرغ میخوردم 

ن اتاقی داشتن ن اسباب بازی ن چیزی هیچی 

ولی الان خونه دارم ماشین دارم ب اسم خودم همیشه تو حسابم پول هست لباس خوب میگیرم غذای خوب میخورم 

مطمعن باش روزگارت عوض میشه همیشه تو این حال نمیمونی حالا اون دوستم ک میگفتم مسخرم میکرد و تو مدرسه همیشه پز میداد چون ی دونه دختر بود و همچی داشت الان هیچی نداره  من برعکس اون شدم 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
اسی این روزهات میگذره و پولدار میشی مطمعن باش خدا خیلی عادله زمان برات میچرخه عوض میشه بزار چندتاشو ...

خدایا شکرت 

مامانت خسیس بود؟ 

کاش منم بتونم مثل تو مستقل شم

خدایا شکرت مامانت خسیس بود؟ کاش منم بتونم مثل تو مستقل شم

ن ولی از نداری میگفت پولاتو جمع کن تا ی لباس درست حسابی داشته باشی من مستقل نشدم یعنی سرکار نمیرم ولی خدا ی جوری برام چید ک الان شوهرم همه چی برام میگیره عوض اون سال ها درمیاد برا همون میگم مطمعن باش عوض میشه زندگی توهم حالا یا ازدواج میکنی یا ی کار خوب برات پیدا میشه یا از هر راهی ک خدا بخواد این روزهات میگذره غصه شو نخور خدا خیلی مهربونه

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

دقیقن یادمه ماه رمضون مامان و بابام روزه بودن اون روزی افطار چای شیرین خوردیم ،کل ماه رمضون من حسرت می‌خوردم همه دور بری ها زلوبیا بامیه اینا دارن سر سفرع ما نداریم ،من بابام مغازع دار بود همیشه داشتیم ولی اون سه سال کوفتی که مغازع جمع شد سخت گذشت بع همه ما خیلی سخت ولی خداروشکر باز خوب شد وضع مون