مادرشوهرت احتمالا دوست نداشته دوباره حامله بشی گفته جا پاشو داره محکم میکنه لجش گرفته...شایدم کسی از عزیزاش باردار نمیشه برا همون غصه خورده برای اون ولش کن حالا خوشحالی یا ناراحتیش مگه مهمه؟!خودت از وجود نی نی لذت ببر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا همه شدن روشن فکر ول کنید این روش گفتن نیست این چه طرز گفته یا چرا بچه رو فرستادی طرف ب ی ورشم نبوده حالا دختر خودش حامله بود کلی خوشحالی میکرد، عزیزم مادر شوهرم اسمش روشه توقع نداشته باش مثل خانواده خودت برات خوشحالی کنن، درضمن نی نی توراهیتم مبارک ایشالله قدمش براتون خوب باشه
و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁
اون بچه دامادشه این بچه پسرشه والا تعجب میکنم همه منو مقصر میدونن ولی من ناراحت شدم
چه تحلیل عجیبی داری، خب اون میشه بچه دخترش و این بچه پسرش
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
حالا همه شدن روشن فکر ول کنید این روش گفتن نیست این چه طرز گفته یا چرا بچه رو فرستادی طرف ب ی ورشم ن ...
ممنون درک کردی همه میگن خبر درست ندادی دور از جون خودم انگار خبر مرگه یارو شوکه بشه خبر خوب باشه حالا هر کی میخواد بده قدیما مژدگانی میدادن به کسی که خبر حاملگی میبرد