2777
2789
عنوان

مادر شوهر

2789 بازدید | 148 پست

سلام دخترم رفت به مادر شوهرم گفت مامانم بچه داره گفت مبارکه دخترمم گفت همین گفت مبارک باشه دیگه از اشپزخونه اومد بیرون اصلا نگفت حامله ای نیستی مبارک باشه هیچی نگفت بهم حق دارم ناراحت بشم حداقل ی غریبع ی لبخند کوچیک میزد ولی این زن اصلا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید ناراحت شده چرا خودت نگفتی فک کرده خواستی مخفی کنی

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
چ فرقی داره خودم روم نیومد

یا خودت یا همسرت ! بار اولتون نیست که قبلش هم بچه دار شدید ، همونجور شما توقع داری تبریک بگه یا حداقل ذوق کنه یا لبخند بزنه اونم توقع داشت خودت بگی یا شیرینی چیزی بخری !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

پس چجوری بگم صد دفعه گفتم معدم درد میکنه حالم هوب نیست ترشی نمیتونم بخورم ی کلمه نگفت برای چی که منم ...

دنبال بهانه ای انگار

مگه فیلم ایرانیه که تا یکی معدش درد بگیره حالت تهوع بگیره بگن حامله ای

میذاشتی بشینه بعد میگفتی

دیگه بهانه تراشی لازم نیست

هر چقدم ناراحت بود ی تبریک که میتونست بگه

توقعات نا بجایی داری قربونت برم ، حالا عروسِ خانواده خودتون بزار جای خودت!!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

دنبال بهانه ای انگارمگه فیلم ایرانیه که تا یکی معدش درد بگیره حالت تهوع بگیره بگن حامله ایمیذاشتی بش ...

والا جاریم حامله بود بهش گفته بود معدم درد میکنه اونم گفتع بود نکنه حاملع ای اونم گفته بود اره منم از اون روش رفتم