2777
2789
منم ۱۸ م iui کردمموعدم ۲دی میفهمم منم همین حال رو دارمکاملا میفهممتیکساله زندگی ندارمهمه‌چی شده یا د ...

عزیزم چه روزی مصادف می شه با روز مادر. خیلی برات دعا می کنم انشالله که نی نیت می شه هدیه روز مادرت🌸🍀

عزیزم‌خوش‌اومدیمنم خیلی درد دارم درد تخمدان سوزش واژن همه‌ی حالتهای پریود موعدت کیه

منم ۵ام می شه ۱۴ روز بعد iui ام ولی می خوام شیاف و قطع کنم اگه تا ۳ روز پریود نشدم بعدا برم آزمایش خون. ولی خیلی درد پریود دارم🤪

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بعد چنساعت رفتم نگا کردم دیدم مثبت شده بود ،نمیدونم درسته جوابش یا ن ،الانم رفتم از دادم ،شما نرف ...

وایییی خوش خبر باشی چی شد زود بیا بگو

من فردا بی بی میزنم دیگه 😭😭😭دعا کن

وایییی خوش خبر باشی چی شد زود بیا بگومن فردا بی بی میزنم دیگه 😭😭😭دعا کن

فداتشم 🥺🥺🥺انشالله ب حق فاطمه زهرا توام مثبت بشی،من ج ازمایشم گرفتم مثبت شد خداروشکر🥺🥺🥺🥺🥺

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
فداتشم 🥺🥺🥺انشالله ب حق فاطمه زهرا توام مثبت بشی،من ج ازمایشم گرفتم مثبت شد خداروشکر🥺🥺🥺🥺🥺

عزیز دلم

خیلی مبترکه😍😍😍😍

خیلی خوشحال شدم واسه‌ت 

الهی شکر😍😍😍😍😍😍😍

عزیز دلمخیلی مبترکه😍😍😍😍خیلی خوشحال شدم واسه‌ت الهی شکر😍😍😍😍😍😍😍

فداتشم عزیزدلم انشالله نصیب خودت بشه💙🌺برام دعا کن توروخدا همچی خوب پیش بره🥺خودتم از دادی خبرش بم بده انشالله❤

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
فداتشم عزیزدلم انشالله نصیب خودت بشه💙🌺برام دعا کن توروخدا همچی خوب پیش بره🥺خودتم از دادی خبرش بم ...

الهی همه چی به خیر بگذره واسه‌ت 

من پریود شدم انشالله ماه بعد

الهی همه چی به خیر بگذره واسه‌ت من پریود شدم انشالله ماه بعد

عزیزم اشکال نداره انشالله این ماه ،هیچ نگران نباش این ماه مطمئن باش میگیره دیگ

اخی به سلامتی، مامان خانوم تو چه روزیم خدا بهت هدیه داد، شما اسپرم همسرتون خوب بود؟ ببخشید می پرسم می خوام بدونم با اسپرم ضعیف هم می شه نتیجه گرفت؟