2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا زمان نمی گذره، آنقدر می گن فکر کردن بده ولی من می تونم فقط به زور بخوابم، تازه اونم خواب بد می ...

منم ۱۸ م iui کردم

موعدم ۲دی 

میفهمم منم همین حال رو دارم

کاملا میفهممت
یکساله زندگی ندارم
همه‌چی شده یا دارو و سونو و استرس فولیکول و امپول و اقدام و حالا انتظار بکش و دردات و علایمت رو چک کن بعدم با یک پریود همه چی از اول
😞😞😞
این ماه با iui  که دیگه اصلا صبر ندارم 

منم دقیقا امروز ۹روزه که iui کردم باهمیم

اع چ جالب ،خداکنه دوتامون مثبت شیم🥺

تو هیچ علائمی نداری؟من خیلی حالت پریودی دارم😿😿😿😿

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
اع چ جالب ،خداکنه دوتامون مثبت شیم🥺تو هیچ علائمی نداری؟من خیلی حالت پریودی دارم😿😿😿😿

خداکنهههههه

الان چطوری علایم چی داری

منکه  از درد پریود هر لحظه‌ میگم الان پریود میشم ☹️😞

خداکنههههههالان چطوری علایم چی داریمنکه از درد پریود هر لحظه‌ میگم الان پریود میشم ☹️😞

منم همینطورم ،همش درد پریودی دارم ،هرلحظه احساس میکنم میخا بشم ،ولی دردام مداوم نیس،هعی میگیره ول میکنه......شما چنتا فولیکول داشتین سایزشون چند بود ک امپول ازاد سازی زدین؟؟؟

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
منم همینطورم ،همش درد پریودی دارم ،هرلحظه احساس میکنم میخا بشم ،ولی دردام مداوم نیس،هعی میگیره ول می ...

دوتا ۲۰-۲۲ داشتم اره امپول زدم دوتا باهم 

منم نوسان داره دردام

دوتا ۲۰-۲۲ داشتم اره امپول زدم دوتا باهم منم نوسان داره دردام

منم دوتا داشتم ۱۸ و۲۲.شما بی بی چک نزدین؟؟

امروز روز ۱۱م بود زدم منفی شد ☹️😞

شاید زود بوده🙁 من هنوز نزدم😥😥

نمیدونم دیگه اماده هرچیزی هستم 😞

منم الان  گذاشتم منفی شد🥺🥺🥺😒😒

ای وای😞هنوز فرصت هست خدا که واسه‌ش کاری نداره 😞

من بعد چنساعت رفتم نگا کردم دیدم مثبت شده بود ،نمیدونم درسته جوابش یا ن ،الانم رفتم از دادم ،شما نرفتین ازمایش؟